16 april 2015

Moodboard | Leather shorts


Hoe leuk is leer? Hoe leuk zijn shorts? Hoe leuk is dat samen? Fantastisch! Vandaag heb ik een moodboard voor jullie gemaakt voor een lekkere inspiratie van deze combinatie. Ik heb zelf nog geen leren short. In de winter was dit al heel hot, dus heb je er één, dan kan je hem nog gewoon in de kast laten liggen voor de lente en zomer. Heel fashionable en het past bij iedere stijl. Creëer een chique look met pumps en een bloesje of hoge halter top, maar ook met sneakers en zelfs laarsjes staat dit heel tof! 

Heb jij een leren short? Hoe combineer jij hem/zal je hem combineren?

7 opmerkingen:

 1. Ahh wat een prachtige plaatjes allemaal! Ik houd van leren shorts! Heel tof! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke inspiratie! Ik heb zelf geen leren short, maar vind ze wel super gaaf staan (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke inspiratie! Je kan vaak in vintage winkels erg mooie lederen shorts vinden! Daar heb ik die van mij ook vandaan aangezien ik geen nieuw leer koop.

  -X-

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb geen leren short, mijn benen zijn daar spijtig genoeg nog niet strak genoeg voor .. Wel zou ik graag een leren broek hebben. Ik ben enkele kilo's lichter dus ik denk dat deze mij nu wel mooi zou staan :) Liefs! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne inspiratie! Ik vind een leren shortje ook echt super leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit is zo ontzettend tof!
  Zelf leg ik alleen zo min mogelijk de focus op mijn benen dus kan ik dit helaas niet hebben..

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.