10 april 2015

Insta Diary #6


1. Cactussen en geometrische decoratie zijn echt de trend op dit moment. 2. Outfit inspiratie. De broek is zo leuk! 3. Zelfgemaakte maaltijdsalade van ijsbergsla, rode ui, paprika, mozzarella, komkommer en kip. 4. Bonjour mon amour. Frans is zo mooi... 5. Black is alway a good idea. 6. Hmmm, zo lekker. 

Het was Pasen, maar voor mij bestond het weekend en de dagen erom heen uit leren. Op dit moment heb ik het rustig. Mijn laatste tentamen is pas over een week en ik heb tot die tijd vrij. Wat moet ik doen?! Volgende week donderdag heb ik een event en later in april heb ik er nog een paar. Super leuk! Dit weekend wordt het ook super lekker weer, dus ik ga lekker op pad met mijn camera. Je kunt me op Instagram volgen onder @loisblog.

Wat gaan jullie doen aankomende dagen?
9 opmerkingen:

 1. Mooie foto's! Heerlijk ook die aardbeien, yummie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die cactusjes zijn van Ikea he?! :D Ik heb ze ook, maar dan in witte potjes! Zo schattig!
  Speaking of which - ik ga ze maar weer even water geven! Ze staan al weken droog, haha! :x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's! :) Veel plezier tijdens je weekje rust! Liefs! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een fijne plaatjes! X Laura www.mixtfashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Weer zulke leuke foto's! De meeste ken ik gelukkig al van je instagram :) De maaltijdsalade ziet er simpel, maar toch lekker uit! En foto's maken op je vrije dagen is altijd een top plan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, mooie foto's! Die cactusjes zie je inderdaad overal nu, wel heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.