08 april 2015

The fashion tag


Jaja, voor het eerst doe ik een tag! Een persoonlijk artikel, maar dan wel met een touch of fashion. Ik heb een beetje moeten zoeken op Google naar een leuke fashion tag, maar dat valt tegen, hoor! Daarom een beetje van het internet en een beetje van mezelf. Benieuwd? Lees dan snel verder. Hoe zou jij je eigen stijl omschrijven?
Deze vraag blijft gewoon lastig, maar ik denk dat ik eruit ben. Ik kan me het meest vinden bij Sporty Chic, maar ik combineer mijn items altijd op een andere manier. Dat vind ik het leukste aan fashion!

Welke essentials moeten er bij ieder meisje in de kast liggen?
Een leuk T-shirt met een goede quote is super praktisch. Draag hem met een blazer, een leer jasje of een cardigan en als het mooi weer is, ziet het er niet saai uit door de quote. Verder is een zwarte blazer heel handig, zeker een van mijn essentials. Je kan hem bij elke gelegenheid dragen. De laatste tijd ben ik geobsedeerd door streepjes. Het is echt een geweldige trend. Ook weer met van alles te combineren. 

Welk item wil je nog toevoegen aan je garderobe?
Een ripped jeans staat al een tijdje op mijn verlanglijstje. Ik zoek alleen nog de perfecte. Eerst wilde ik een zwarte jeans, maar voor aankomend seizoen vind ik een lichte spijkerbroek wel leuk. 

Waar shop je het liefst?
Costes Fashion, Zara, Mango, H&M, Only, Vero Moda, Vila, Primark, Sacha, Berschka, heb ik nu alles?  Ik kom bij heel veel winkels. Gewoon even kijken, i love it!


Wat trek je altijd uit de kast als je niet weet wat je aanmoet?
Ik grijp dan meestal naar een T-shirt -want daar heb ik er toch genoeg van- en combineer hem met een lekker, zittende broek. Meestal doe ik daar nog mijn fluffy vest van The Sting bij aan. 

Wat is de meest voorkomende kleur in je kledingkast?
Zwart, grijs en roze. Black is such a a happy color, darling!

Wat is je laatst gekochte fashion item?
Terwijl ik deze tag invul, heb ik hem aan. Afgelopen donderdag ging ik met Milou naar de Primark en daar kocht ik een grote, wat langer, zwarte trui. Hij heeft een rits aan de achter en zit super lekker. Hij was 12,00 Euro. 

Staan je schoenen ook in je kledingkast?
Ja, onderin mijn kledingkast heb ik twee schappen waar het grootste deel van mijn schoenen staan. Bij de voordeur staat meestal één paar schoenen van mij. 

Welk kledingstuk draag je het vaakst?
Pff, die is lastig. Ik heb best veel kleren en ik probeer mijn kleding altijd zo uit te kiezen, dat ik iets niet te vaak draag. Ik draag wel altijd een zwart hemdje onder mijn kleding, standaard. Ik heb drie dezelfde hemdjes (ze moeten van de Zara zijn, die zijn het fijnst) en die heb ik echt elke dag aan. Ik kan gewoon niet zonder. 

Merk of stijl?
Absoluut stijl! Hoe leuk is het als mensen je eigen, zelf gecreëerde stijl tof vinden?! Precies!

Leuk om eens een tag in te vullen. Ik zou het best vaker willen doen, maar ik vind het lastig om een leuke, passende tag te vinden. Heb je zelf nog een vraag aan mij? Vraag het gerust in een reactie. 

Wat vind jij van deze tag?

9 opmerkingen:

 1. Inderdaad een hele leuke tag, past precies bij je blog! Ik vind je stijl altijd onwijs mooi! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke tag en leuke vragen! :) Past ook perfect bij je blog :) Liefs! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke tag Loïs! Dat met de streepjes herken ik, en zelf ben ik ook op zoek naar dé perfecte ripped jeans.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah leuke tag zeg, ik ga m ook invullen denk ik hihi! :)
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke tag! Ik ben zelf ook echt dol op streepjes de laatste tijd.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.