18 april 2015

Event | Ganbaroo PR


Donderdag 18 april (ik zal het even officieel maken: 2015) ging ik naar Amsterdam voor een event bij Ganbaroo PR. Dit PR bureau doet zaken met mode en lifestyle merken. Helemaal mijn ding, dus ik ging met veel plezier richting het westen. Onderweg had ik afgesproken met Claudia en samen reisden we verder. In Amsterdam ontmoette ik voor de eerste keer Laura en het klikte meteen. Omdat Laura in Amsterdam woont, konden Claudia en ik haar gebruiken als een soort Google Maps. Als brave meisjes liepen we achter Laura aan naar het event. Vandaag konden we de nieuwe winter collectie van de merken bewonderen. Lees snel verder voor het hele verslag. 


Bij binnenkomst kregen we heerlijke limonade, wat er overigens heel leuk uit zag. We kregen eerst een rondleiding door het gebouw en een medewerkster, Laure, vertelde over elk merk wat leuke informatie. Wat een prachtige horloges, hé!? Dit is de nieuwe collectie van Rosefield. Ik heb mijn favoriet al op het oog. Rosefield bied goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Een horloge kost rond de 90.00 euro. 


Er waren twee verdiepingen vol met allemaal merken. En het is zo leuk gedecoreerd met cactussen en koperen accessoires. Ook de houten (boomstam) bijzet tafels vind ik super!Prachtige schoenen!Kunnen jullie raden welk merk je hierboven ziet? Je hebt drie kansen.... Het is van Zeeman. De basics van Zeeman schijnen heel goed te zijn. Het materiaal voelde in ieder geval goed aan. Ik ben best benieuwd.


Ik ben verliefd op deze tas van Fab. Dit merk had veel tassen tentoongesteld en ze waren allemaal even beeldig.

Ook de kleding van Fab. zag er goed uit. Dit leren jasje hiervoor vond ik te gek. Het leer voelde zo fijn en de studs op de schouders... Love it! How cute?!De kleuren die we gaan zien aankomende winter zijn vooral aardetinten met af en toe een uitschieter, zoals blauw. Het is allemaal heel rustig, in tegen stelling tot deze zomer. De grof gebreide vesten blijven nog een jaartje bij ons, yes!Prachtige schoenen en laarzen hadden ze er.Dit zijn toch de schattigste kettinkjes ever?


Ik wil graag Ganbaroo bedanken voor de leuke middag. Wat vinden jullie van de nieuwe collectie?

16 opmerkingen:

 1. Super mooie collecties allemaal! Zeker die horloges van Rosefield, ik weet nu al dat ik er zo eentje ga kopen haha, en wat goed dat de grof gebreide vesten nog bij ons blijven ik hou er echt van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een onwijs gave ervaring! En het ziet er mooi uit! Fijn dat je een leuke dag hebt gehad. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zie een hoop moois, lijkt me altijd leuk en gezellig zoiets :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw, wat een hele hoop mooie spulletjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die horloges en kettinkjes! Echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Reacties
  1. De kettinkjes zijn van het merk Anna + Nina. Ze zijn prachtig!

   Verwijderen
 7. Wat een leuk event! Die cactusjes zijn cute zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie collecties allemaal! Superleuk om al even tussen al die leuke spulletjes te mogen snuffelen haha!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw wat zijn die horloges van Rosefield mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super gaaf dat je hier heen ging, wát een gave dingen allemaal!! Love it

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er allemaal echt supeeeer leuk uit! Die horloges zijn echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat gaaaf om nu al te weten wat er in wordt :D

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ohh wat leuk :-D Mooie foto's heb je ook gemaakt. Ik kon er helaas niet heen :-(

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ooo wat een leuke spulletjes. Mijn favorieten zijn de kettinkjes en de horloges en natuurlijk de cactussen ;)
  Liefs, Nina

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.