20 april 2015

Outfit | Grey in Amsterdam


In Amsterdam kun je leuke foto's maken, maar niet als je onder tijdsdruk staat. Laura en ik gingen na het event van Ganbaroo nog even shoppen en daarna wilden we nog wat outfitfoto's maken. Het was inmiddels al bijna 7 uur en Laura had erge hoofdpijn, dus we probeerde snel een leuke locatie te zoeken. Uiteindelijk is het dit straatje geworden, een straatje naast de Kalverstraat. Laura maakte met haar camera en 15mm lens prachtige foto's. Bekijk ze allemaal. 


Jas, VILA | T-shirt, COSTES | Broek, FOLLOW FASHION | Sneakers, ADIDAS | Hoed, H&M | Armcandy, JEWELS&MORE

Laura, ik wil je bedanken voor het maken van deze foto's, terwijl je erge hoofdpijn had. Ik vind ze heel goed gelukt. En ondanks de haast, past dit straatje met de grijze muren perfect bij mijn grijze outfit. 

Wat vinden jullie van mijn outfit?

15 opmerkingen:

 1. Hele leuke outfit en ik ben jaloers op je sneakers!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie outfit en je witte sneakers zijn prachtig!
  Ik vind ze zo mooi, maar ik zou ze nooit langer dan 2 dagen wit kunnen houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een toffe foto's en outfit meid!
  Je sneakers zijn zo leuk. Helemaal lente proof!
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Onwijs leuke outfit! Ik zou hem precies zo ook kunnen dragen, haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gave foto's! Ik vind je t-shirt en sneakers echt heel vet (:

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg mooi, ik vind je broek erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige outfit en awttj wat ben ik jaloers op je schoenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind de hoed en je broek zo tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige jas! Wauw! Je outfit ziet er tof uit. Ik volg je nu op Bloglovin!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke outfit, je draagt hele toffe items! En de foto's zijn ook mooi geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind het echt onwijs leuk! Vooral je jas, heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat een leuke outfit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.