28 december 2014

Wishlist 2015


Nog een paar nachtjes slapen en dan beginnen we weer aan een nieuw jaar. Dit jaar heb ik veel leuke dingen meegemaakt en dat hoop ik volgend jaar weer te mogen doen. Ik wil bijvoorbeeld nog een keer naar Amsterdam. Ik ben nog helemaal niet in de Forever21 geweest en dat moet snel maar veranderd worden. Ik heb namelijk een aantal dingetjes op mijn wishlist gezet. Hebben jullie dat ook altijd? Als je een verlanglijstje moet maken, kun je niks bedenken en na een tijdje - als alles voorbij is - komen er ineens dingen in je op. Verschrikkelijk is dat. Nu heb ik dat weer. Net had ik allemaal dingen in gedachten en nu ik dit schrijf ben ik de helft kwijt. We gaan toch een poging wagen, lees snel verder voor mijn wishlist. 
(Klik op de afbeelding om naar de site te gaan)

Ik wil weer een paar lekkere warme, stoere truien. Deze van de Forever21 vind ik heel leuk.


Ook wil ik graag een jeans zoals deze. Alleen dan meer zwart. Hier ziet echt nog een wassing over. Dan krijg je zo´n grijs effect. Ik wil echt een zwarte jeans met mooie gaten. Niet de groot en het liefst niet bij de knie. Het is een moeilijke zoektocht, hebben jullie een tip?Ook ben ik opzoek naar een leren broek met een knoop en rits EN zakken, Ik had een hele mooi broek gekocht bij Jewelz & More, maar maat 34 was echt te klein en maat 36 zat goed, alleen na een dag dragen was hij zo wijd geworden van het uitlopen. Het zag er niet uit. Ik heb hem terug gebracht. 


Ook is mijn mascara op. Ik gebruik nu de gezamenlijke mascara die bij ons op de badkamer staat, maar mijn eigen mascara is toch 'fijner'. 


Hoe leuk is deze armcandy van Marlou van Follow Fashion? Ik heb nog heel veel cadeaubonnen liggen van de Jewelz & More. De eerste en tweede armband van links zijn mijn richtlijnen. Ze zijn zo mooi! 


Deze double dots oorbellen heb ik al, alleen dan met een net iets ander voorkantje, Deze zijn klassiek en zóóó mooi! 


Ik heb ook nog veel Douglas giftcards, dus dat wordt binnenkort ook een bezoekje aan de Douglas. Nu heb ik al een paar keer achter elkaar Lady Million gekocht, maar La Vie Est Belle is ook heel lekker en blijft goed hangen. 

Wat staat er op jullie wishlist?

24 opmerkingen:

 1. Mooi lijstje! La vie est belle én een perfecte leren of coated broek staan hoog op mijn lijstje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die armbandjes zijn echt super leuk!!

  Ik heb ook altijd super erg moeite met een verlanglijstje te verzinnen, dus probeer altijd heel het jaar door dingen op te schrijven haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, doe ik ook. Alleen daar had ik inmiddels alles van.

   Verwijderen
 3. Leuk die trui! Ik ga morgen naar de Forever 21 in Antwerpen. Super veel zin in! Leuk artikel ☺️

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie wishlist! Dat parfum lijkt me lekker :D.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. La Vie Est Belle moet je echt halen, hij is echt heel lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke dingen heb je op je wishlist staan. Volgens mij is La Vie Est Belle een heel lekker geurtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi lijstje! Ik ben normaal niet zo'n fan van broeken met gaten, maar als ze zo subtiel zijn vind ik het wel heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Forever 21 is zo'n leuke winkel en die trui is echt mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie wishlist Vooral de armbandjes van de armcandy vind ik super pretty, die wil ik ook! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, die armbandjes van Follow Fashion zien er echt heel erg leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk lijstje! En wat zijn die oorbellen mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke wishlist :) Dat parfum is zo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke dingen! Ik wil dolgraag zo'n mooie grote spiegel met antieke rand :)

  Love,
  Didem.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke lijst! Ik wil ook weer een nieuw luchtje kopen in Januari

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 15. La vie Est Belle kan ik je zeker aanraden, topper! X

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Bij de Zara hebben ze veel broeken met gaten!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuke wishlist heb je samengesteld!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.