31 december 2014

Shoplog Den-Bosch


Dit jaar sluit ik af met een shoplog. Geen overzicht, geen hoogtepunten, geen vooruitzichten, maar een shoplog. Gister was ik namelijk in Den-Bosch. Dit is zo´n gezellige stad en je kan er heel leuk winkelen. En ik had geluk dat de uitverkoop bezig was. In mijn vorige artikel konden jullie mijn wishlist al bekijken. Ik heb al één ding kunnen afstrepen na gister. Namelijk een leren broek. Verder kocht ik voornamelijk nette, zwarte items. Kijken jullie mee?


Mijn blazer was te klein en mijn vader vindt de blazer het mooiste kledingstuk ever, dus die moest weer gehaald worden. Bij de H&M hebben ze echt heel veel blazers. Ik had er een stuk of 4 mee de paskamer in (en ze leken allemaal op elkaar). Alleen de mouwen waren allemaal te kort, dus ik moest verder kijken. Gelukkig zag ik dit model nog en die paste perfect. 29.99 Euro. Een leren broek stond al een tijdje op mijn wishlist. Maandag zat ik op Lookbook en zag ik een hele mooie broek bij een meisje uit Nederland. Ik ging naar haar Instagram, waar ze dezelfde foto had geplaatst. In een comment vroeg ik waar ze de broek vandaan had en ze reageerde dat ie van de H&M kwam. Toen ik daar gisteren was, zag ik hem meteen toen ik binnen kwam en voor 24.99 euro nam ik hem mee naar huis. 
 Kennen jullie de winkel Vanilia? Het is een van de favoriete winkels van mijn moeder. Ik heb er nog nooit wat gekocht, tot gisteren. Mijn moeder had deze top op het oog, maar ik vond hem voor mezelf ook best leuk. Het is een echte crop top, dus ik moest er iets onder vinden wat erbij paste. 
Ik kwam uit bij een -net iets korter dan een- kokerrok. De top kost 39.00 euro en was in de uitverkoop. En dan mijn rok. Hij ziet er heel netjes uit, maar mijn sneaker creëer je ook weer een andere look. Deze rok staat super leuk bij de top. Ik denk dat ik het met Oud & Nieuw (vanavond!) ga dragen. Deze kocht ik ook in de uitverkoop voor 49.00 euro bij Vanilia

Terwijl ik dit schrijf, hoor ik al veel vuurwerk knallen. Vanavond gaan we naar het jaar 2015 en ik heb er heel veel zin in. Eerst ben ik met familie en vrienden thuis en rond 1 uur gaan we naar andere vrienden. Ik wens jullie een hele fijne avond en nacht en ook een heel gelukkig nieuwjaar!

Wat vinden jullie van mijn aankoopjes? Wat doen jullie met Oud & Nieuw?

24 opmerkingen:

 1. Leuke shoplog, vooral die nepleren broek!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke dingen heb je gekocht! Naar die broek ga ik ook eens kijken bij H&M!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow die Vanilia top is zo tof! Ik ben best wel jaloers!
  Nog een tof eindejaar!
  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke aankopen heb je gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Such gorgeous items! Happy New Year my dear :) x

  The Belle Narrative

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Toffe aankoopjes! De lerenbroek is super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Toffe aankopen heb je gedaan! De top is echt ontzettend leuk! Liefs, X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Superleuke aankopen! Die top is zo mooi, fijne jaarwisseling! :)
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Very chic!
  I wish you an amazing NYE and a very happy 2015!

  Jeanne

  ♥♥♥

  http://www.fashionmusingsdiary.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. die leren broek vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh wauw, je crop top is echt heel erg leuk, helaas veel te duur voor mij.

  Love, en alvast happy new year,
  Didem.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een toffe items heb je gekocht! Die tops van Vanilia zijn ook erg mooi zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooie aankopen heb je gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw wat een toffe aankoopjes!
  Allemaal erg classy. Me like!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oooh echt supermooie spullen! Vooral die t-shirt va 'Vanilla' vind ik prachtig! ;) X

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke items, vooral de leren broek! Ik hou echt van leer haha. Heb er inmiddels al veel items van!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een prachtige items, so pretty. Wat een gave stijl heb je. Die broek oehh so pretty! X

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Er mooie dingen heb je gekocht. Ik vind den Bosch ook een erg leuke stad om in te winkelen, dit komt misschien ook omdat ik in Den Bosch woon haha ;)
  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 19. hele leuke aankopen! die broek van H&M staat nu ook op mijn wishlist (A)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hee lieve Lois, wat een superleuke blogs!!! Liefs, Barber.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Een zwarte leren broek; die heb ik laatst ook aangeschaft! Die van jou is ook echt gaaf! X

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Die croptops zijn erg mooi! Ik heb nog nooit van de winkel gehoord.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.