25 december 2014

Happy Holidays outfit


Merry Christmas everyone! Op deze Eerste Kerstdag deel ik een outfit die ik een tijdje geleden maakte voor de Blogger Battle van Follow Fashion. Ze vroegen dit keer om een party outfit te maken voor de feestdagen. Nu moet ik eerlijk toegeven, dit doe ik niet aan. Ik twijfelde nog. Vandaag heb ik het jurkje op de foto wel aan, maar het vest heb ik omgewisseld voor een jasje en de oorbellen heb ik omgeruild voor een ketting. Morgen en tijdens Oud & Nieuw doe ik ook iets heel anders aan. Deze battle is alweer de laatste en ik moet zeggen, ik sta er goed voor. Jullie kunnen nog steeds op mij stemmen via deze link. Laat even weten als je stemt, vind ik heel leuk om te lezen!

Wat vinden jullie van mijn outfit? En wat dragen jullie met de feestdagen?12 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.