04 december 2014

SmileSolar horloge


Ga jij voor stylish zwart, casual wit of juist een creatieve combinatie van kleuren en patronen? Hoe hip kan een horloge zijn? Maak kennis met de SmileSolar horloge. Een horloge dat werkt op zonne-energie. Dit horloge is fashionable én milieuvriendelijk. Katy Perry, Solange Knowles en verschillende bloggers zijn er al mee gespot. Het Q&Q SmileSolar horloge is high fashion, voor mannen en vrouwen en werkt niet op batterijen, maar op (zon)licht. Ben jij benieuwd naar dit horloge? Lees dan snel verder.
De Q&Q SmileSolar horloges zijn een kleurrijk designstatement én zeer fashionable, maar wat ze écht speciaal maakt is dat ze een solar-systeem hebben. Geen batterij dus, maar een horloge dat werkt op (zon)licht. De wijzerplaat van het horloge neemt continue licht op. Buiten van de zon of binnen van bijvoorbeeld een lamp. 


Ook leuk  is dat je je horloge helemaal kan aanpassen naar jou smaak. Het horloge dat ik hier heb is helemaal zwart en heeft een gele seconden teller. Het voordeel hiervan is dat je hem makkelijk kunt combineren, maar hij staat ook heel chique. Je kunt ook voor een hele creatieve combinatie gaan. Kies bijvoorbeeld een roze kleur en laat de banden opvallen met een stoffen patroon. 

Een SmileSolar horloge heb je al voor €44.95. 
Voor meer info: www.smilesolar.nl

Wat vind jij van dit horloge?

8 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.