02 december 2014

Blogger Battle | STEM OP MIJ


Deze maand strijd ik in de Blogger Battle van Follow Fashion! De andere bloggers zijn Gina de Zeeuw en Romy van den Bergh. Het thema is ´winter is coming to town´. In de winter draag ik meestal donkere kleuren met af en toe een licht accessoire. Bij deze outfit is dat de sjaal. Mijn panterjas valt heel erg op en daarom houd ik de rest neutraal. Mijn outfit is natuurlijk niet helemaal winterproof, want zou koud is het gelukkig nog niet. Mijn jas zit voor nu lekker warm en ik combineer hem met een beanie. De hakken geven deze outfit net iets meer klasse, maar met een paar sneakers of laarsjes ben je ook heel fashionable. Ik vind het leuk om bloesjes ergens onder te dragen, dus voor deze outfit koos ik om een spijkerblouse onder mijn t-shirt te dragen. Deze outfit houdt mij warm, zit comfortabel en ziet er ook nog eens leuk uit. Laat die winter maar komen! Stemmen op mij kan hier. Alvast heel erg bedankt!

9 opmerkingen:

 1. Echt heel erg leuk! Heb op je gestemd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je outfit erg leuk en daarom heb je er een stem bij! XO

  Ik geef een setje double pearl oorbellen weg voor kerst. Doe jij al mee?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie look en uiteraard heb ik op je gestemd! <3

  Doe je al mee aan mijn B-day giveaway? Je kan €50 shoptegoed winnen bij de webshop ComeGetFashion! Zou leuk zijn als je meedoet :)

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke outfit heb je aan, ik heb op je gestemd! Zo te zien sta je aan kop :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow Lois, jij bent echt de beste! Ik heb op je gestemd hoor! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb op je gestemd, vind jouw casual chic outfit erg leuk! :)

  X, Marky
  www.mypinkboudoir.eu

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb op je gestemd! Je staat nog steeds bovenaan, yaay, haha.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.