01 december 2014

Instagram Diary #3


1. Ik kocht de december issue van Vogue en daar zit een Vogue beanie bij! 2. Een mooie advertentie van Super Trash. 3. Favoriete blogger. 4. Lookbook Zara Home. 5. Wie herkent zich hierin? 6. Mijn wishlist voor Sinterklaas en Kerst. Fashion books. 7. On my way to school. 8. In juni was ik in Roermond. Ik vind het een mooie foto. 9. Foto´s maken voor de Blogger Battle van Follow Fashion!
Het is al weer een tijdje geleden dat ik mijn Instagram foto´s met jullie delen. De laatste keer dat ik dat heb gedaan, bestond mijn account van mijn blog niet eens. Vorige week spotte ik onder andere een leuke quote en had ik een paar leuke boeken gevonden die ik kon vragen voor Sinterklaas. Afgelopen zaterdag maakte ik foto´s voor de Blogger Battle van Follow Fashion. Aankomende maand strijd ik met twee andere bloggers om de titel. Stay tuned!

Jullie kunnen mij volgen via @loisblog

2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.