29 november 2014

Nikon D5200 + 18-140mm lens


Ik heb héél leuk nieuws! Ik mag meedoen aan de Blogger Battle van Follow Fashion. Vandaag ga ik outfit foto´s maken met mijn nieuwe camera! Jaja, eindelijk heb ik ook een spiegelreflex camera. Vanaf juni ben ik me al aan het oriënteren en gister heb ik eindelijk de juiste camera met lens gekocht. Ik koos voor een Nikon D5200 met 18-140mm lens. Dit is een vrij grote zoomlens en is ook best zwaar, maar daar moet ik denk ik nog aan wennen. Nu ik mijn nieuwe camera heb, wil ik meer outfitfoto´s maken, meer fotografie artikelen plaatsen en natuurlijk betere kwaliteit foto´s creëren. Maar nu eerst veel oefenen. Welke camera hebben jullie?

5 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je mee mag doen! Veel plezier ;) Ik heb een nikon d5100 camera, altijd leuk speelgoed, haha

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik leen altijd de EOS 550 D van mijn vader en als we op reis gaan met een super grote zoomlens. LOVEIT. Maar nu wil ik er natuurlijk 1 van mezelf... Verslavend die dingen! Liefs, Eva
  www.mrsanchelon.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb een Nikon D3100 met een extra 55-300 lens en wil met kerst nog een extra lens kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk, veel plezier met uitproberen en oefenen! Ik heb zelf een Canon EOS 550D en 5 verschillende lenzen. Verslavend en leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tof! Ik heb zelf een Canon EOS 1000D met een Tamron lens 28-75 lens (wordt aangeraden voor concertfotografen) :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.