21 november 2014

Zara Home lookbook


Bij deze breid ik mijn blog uit met een nieuw onderwerp: interieur. Ik heb al een paar artikelen over woondecoratie geschreven, maar vanaf nu is het een vast onderwerp op mijn blog. Het onderwerp beauty wil ik wat beperken. Als ik straks mijn nieuwe camera krijg, wil ik namelijk het onderwerp fotografie toevoegen. Nu eerst een artikel over interieur. Zara Home heeft namelijk hele leuke woonaccessoires. Zara is niet het goedkoopste, maar kijken kan geen kwaad. Vandaag dus een lookbook van de Zara Home collectie van dit seizoen. 


De één-na-laatste foto is mijn favoriet. De lichte tinten zijn geven een rustige, maar warme uitstraling. Zelf zou ik wel voor een andere bank kiezen en de gordijnen en het kleed mogen ook wel iets anders. Ook zou ik wat roze items toevoegen, maar voor de rest is het wel mijn stijl. Die schilderijtjes aan de muur zijn zo leuk en ook de houten accessoires vind ik te gek! Trouwens, de tafeltjes op de eerste foto zijn ook erg hip. Kortom: genoeg inspiratie. Bekijk hier de Zara Home site. 

Welk interieur vind jij het mooist?

8 opmerkingen:

 1. Waauw mooie inspiratie, ik vind de een naar laatste kamer ook het mooiste!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Love Zara home! Heerlijke inspiratie foto's! Leuk dat je fotografie wil toevoegen aan je blog! Ik ben benieuwd :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wouw erg mooie inspiratie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan hier heel blij van worden! Mooie inspiratie:) XO

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb eigenlijk nooit naar de home collectie van Zara gekeken, maar wat een mooie items hebben ze!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh heerlijk deze inspiratie, het is alleen niet zo goed voor me, haha! Ziet er allemaal erg mooi uit :)

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.