18 november 2014

Fav blogger style #1Meisjes die zelf een blog hebben, volgen vaak ook andere blogs. Ze hebben iets met inspiratie, schrijven en creativiteit. Ik ben ook zo´n meisje. Ik zit elke dag wel op een aantal blogs en andere inspiratie sites. Alles wat met fashion, beauty en lifestyle te maken heeft, volg ik. Het is zó interessant! Laatst kwam ik de Russische Katerina van My Neon Rock tegen. Zij is een absolute fashion lover en ik vond haar outfits heel inspirerend. Katerina is net als ik geïnteresseerd in mode, styling en fotografie. Vandaar dat zij vandaag een speciaal plekje krijgt op mijn blog. 


Katerina studeerde Fashion Design en deelt haar passie met andere op haar blog. Naast mode, houdt ze ook heel veel van reizen. Ze wilt later dan ook in verschillende landen wonen. Haar passie voor fotograferen is begonnen door het bloggen. Ze merkte pas toen ze begon met bloggen, hoe belangrijk een goede foto is. Over vijf jaar wilt Katerina nog steeds werken in de mode-industrie. Ze wilt ook haar fotografie vaardigheden verbeteren en met tijdschriften samenwerken. 

De stijl van Katerina kun je hieronder zien. 
Wat vinden jullie van Katerina´s stijl?

9 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige foto's! Ik ben ook zo'n iemand die veel blogs bekijk om inspiratie en informatie uit te halen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie meid met een hele toffe stijl! Vind dat stoere kantje in haar looks heel tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie draagbare looks! Vooral de outfit met de kimono is gaaf! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie stijl en foto's! Ik ga gelijk even op haar blog kijken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waauuww! Echt prachtig en inspirerend. Ik vind haar stijl heel erg mooi! Ik vind het ook super mooie foto's! Echt een leuk artikel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige foto's! Kan ik uren naar kijken. Leuk ook dat jullie zoveel overeenkomsten hebben. Dat maakt het extra tof :-D

  Liefs, Judith
  www.myownvogueworld.com

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.