14 november 2014

Closet tour | Winter edition


Al een tijdje wil ik jullie mijn kledingkast laten zien. Alleen mijn kledingkast was tot een week geleden best wel rommelig. Daarom wachtte ik tot ik mijn fleurige zomeritems had omgewisseld voor mijn warme winteritems. Zo kon ik meteen mijn kast even schoonmaken en alles weer netjes sorteren, want daar houd ik wel van. Lekker alles netjes en opgeruimd. Vandaag dus een kijkje in mijn kast! Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. 
Mijn kleding kast komt, zoals bij velen van jullie, van de Ikea. Ik heb een kast met twee spiegelende schuifwanden. Zo lijkt mijn kamer wat groter en het staat lekker ruim. Ook kan ik hier goed mijn outfits in stylen. Wat ideaal is, is mijn lampje boven mijn kledingrek. Deze zit in de kas en gaat aan als het te donker is. Zo kan ik ook in het donker goed mijn oufits samenstellen. 


In de rechterkant van mijn kast hangt mijn kledingrek. Ik heb hier mijn bloesjes, jasjes, jurkjes, vesten, etc. opgehangen. Vinden jullie het ook altijd zo´n lekker gevoel als je je kleding kast opendoet en je ziet dit kledingrek? Ik wel, heerlijk! Ik heb niet heel veel variatie qua printjes. Ik vind dieren printjes heel leuk, je ziet bijvoorbeeld panter, tijger en zebra. Ook zie je wat geometrische printjes zoals tartan en aztec. 


Zoals ik net al zei, ben ik van het ordenen. Ik heb alle soorten items naast elkaar gehangen. Dit is de collectie bloesjes. Korte en lange mouwen & spijker en tartan kun je in mijn kast vinden. De laatste tijd heb ik veel bloesjes aangehad, dus een paar zitten er in de was. 


Lekkere winterse items: cardigans en vesten. Fluffy vesten of vesten met print vind ik erg leuk. Ik combineer ze met een t-shirt of net bloesje. Verder heb ik nog jurkjes, jasjes en andere items in mijn kast hangen. 


Onder het kleding rek staat een deel van mijn schoenen. Sommigen staan beneden bij de deur, maar deze heb ik ook vaak aan. Ik vind het belangrijk dat je je schoenen afwisselt. Het kan één outfit toch weer twee kanten geven. Mijn hakken heb ik eigenlijk nooit aan. Alleen als ik feestje heb of ergens ga uiteten.


Aan de linkerkant van mijn kast vind je de schappen. Hier liggen mijn t-shirts, hemdjes, broeken, shorts, rokjes, pyjama´s en joggingbroeken. Ook ligt er nog een jurkje en een dunne trui die ik heb opgevouwen. De bovenste schap is leeg en ik heb geen idee wat ik daar moet neerzetten. Eerst had ik daar al mijn tassen liggen, maar dat gaf een wat rommelig gevoel. Verder ziet mijn kledingkast er best leeg uit zo, hé? Een heleboel t-shirts zitten in de was. 


Ik draag altijd de zwarte hemdjes met spaghetti bandjes van de Zara. Deze zijn ZO fijn. Ze hebben een mooie glans en die gaat ook niet weg. Voor ergens onder zitten ze heerlijk, maar zonder iets erover zien ze er ook heel mooi uit. Verder draag ik niet heel veel hemdjes in de winter. Ook niet met iets erover heen. Dan gebruik ik toch liever een t-shirt. Verder heb ik nog drie lades. Voor mijn ondergoed, sokken en panty´s, voor mijn sjaals, riempjes, bikini´s en paraplu en nog een rommeltjes la met alles en nog wat. 


Mijn allerlaatste aanwinst: deze zebra blouse is van de Jewelz. Ik heb er ook een leather pants vandaan en die wil ik dan ook graag samen combineren. Binnenkort krijg ik mijn spiegelreflex camera, dus dan wil ik graag beginnen met oufit foto´s. Dan laat ik jullie deze outfit zien!

Als jullie willen weten waar ik bepaalde items vandaan heb, laat het dan weten in een reactie of je kunt me natuurlijk een mailtje sturen. 

 Hoe ziet jullie wintergarderobe eruit? 

11 opmerkingen:

 1. Wat heb je een handige kast! Mooi ingedeeld!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om een kijkje te nemen in je kast! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk om te zien! Je hebt het allemaal heel netjes en overzichtelijk ingedeeld.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mooi ingedeeld!! heel netjes... dat van mij is echt een troepje meestal

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind die lamp in je kast nog steeds zo handig haha! Mooie dingen hangen er tussen. En welke camera heb je uiteindelijk besteld? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, mooie kledingkast! Zo ordelijk ook, daar kan ik nog wat van leren ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh je hebt zo'n fijne kast! Bij mij ligt alles heel chaotisch over elkaar heen, haha! x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aah je kast ziet er mooi uit! Ik vind het rek zo leuk met die lamp erbij!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.