08 november 2014

Natural Nail Whitener


Eindelijk. Een periode met stress is weer afgesloten. Afgelopen week had ik mijn tentamen week. Ik heb het heel druk gehad en in mijn vorige post vertelde ik dat al. Het resultaat mag er wezen: voor Engels heb ik een 7.2! Verder had ik nog bedrijfseconomie, die niet zo goed ging, en ik had nog Nederlands, die ging wel goed! Ik heb vergeleken met sommigen van jullie, niet veel toetsen gehad, maar het was wel veel en stressvol. Gelukkig zit het erop en heb ik nu een vrij weekendje. Gisteren ben ik naar de stad geweest om onder andere deze nagellak te kopen. Ik was al een tijdje heel benieuwd naar dit product en nu eindelijk kan ik hem testen. Vandaag dus een review over deze Natural Nail Whitener van Herôme.


De nagellak zit in deze kartonnen verpakking. Best makkelijk voor in je tas. Deze nagellak maakt het witte, witter en het roze, rozer. Het geeft dus een soort French Manicure effect in één stap. Hierom was ik heel benieuwd. Ik vind dat namelijk zo mooi. Deze lak maakt het de nagelranden stralend wit en intensiveert de natuurlijke roze kleur van het nagelbed. Ook camoufleert het de nagelverkleuring. De nagellak zelf zit in de vertrouwde Herôme potjes. Door de roze kleur werd ik al helemaal enthousiast. Dit gaat zo werken, dacht ik. Het kwastje lakt heel fijn en je hebt zo je nagel gelakt. De vloeistof is redelijk dun, maar dat vind ik persoonlijk altijd wel een pluspunt. 


Ik heb mijn nagels expres lang gehouden om duidelijk het verschil te kunnen zien. Mijn nagelranden zijn in loop van tijd wel wat verkleurd en dat wilde ik graag oplossen met deze nagellak. Ik kon niet wachten om te beginnen. 


Je ziet wel een verschil, maar ik was wel een beetje teleurgesteld. Het roze is wel rozer geworden, maar het witte vind ik niet zo mooi geworden. Het is half, half. Sommige stukjes zijn wel wat witter geworden en sommige niet. Misschien komt het ook doordat ik wel hele lange nagels heb, maar toch, ik had gehoopt op het echte French Manicure effect. 


Ik vind deze nagellak niet echt zijn geld waard. Je kunt beter gewoon een topcoat van een budget merk  kopen voor hetzelfde geld. Wel vind ik dat de kleur van het roze -zeker na een dag dragen- mooi is, maar het witte vind ik toch wat tegenvallen. Voortaan lak ik gewoon de French Manicure op z´n originele manier. Prijs: 9.95 bij Douglas. 

6 opmerkingen:

 1. Aah wat jammer zeg! Misschien is het merk Trind wat voor je?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het heeft misschien niet echt het french manicure effect, maar toch vind ik wel dat je echt duidelijk verschil ziet, ik vind het er mooi uitzien! En wat fijn dat die drukke, stressvolle periode nu klaar is, geniet van je rust en je goede cijfers! Liefs (p.s. Gave blog heb je!)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat het wat tegenviel! Ik vind het er trouwens wel mooi uit zien! :-)

  xoxo
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je een lange nagels zeg! Ik gebruik de meeste producten van Trind, vooral om m'n nagels te versterken, ben er erg tevreden over!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het er wel mooi uit zien! Jammer dat het tegenviel. Leuk artikel! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beetje zonde die tegenviel.
  Kan het opruilen met een bon?

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.