28 oktober 2014

Persoonlijke update


Hi There! Ik ben hard aan het leren voor mijn aller eerste tentamenweek. Mijn eerste tentamen heb ik een tijdje terug al gehad, maar volgende week begint toch echt die spannende week. Op zich heb ik een rustig weekje. Maandag heb ik Engels, woensdag bedrijfseconomie en vrijdag Nederlands. Nederlands gaat helemaal goed komen, maar Engels en economie waren op de middelbare school al lastige vakken voor mij. Voor Engels heb ik al goed geleerd en met bedrijfseconomie ben ik nu bezig. Hopelijk gaat het goed komen. Wat ik verder de afgelopen week gedaan heb is niet  heel veel, het was voornamelijk leren. Toch wil ik een klein stukje schrijven om tóch iets te bloggen. Want door het vele leren, is er voor bloggen helaas weinig tijd. 
Afgelopen week was het voor mij herfstvakantie en heb ik voornamelijk geleerd en gewerkt. Maar de herfstvakantie begon goed met zaterdag een gezellig feestje van een vriend. Ik moest van te voren wel werken tot 10 uur, maar daarna kon ik nog volop van het feest genieten. Het was heerlijk weer en wij stonden  lekker buiten. Top avondje!

On my way!
Maandag ging ik werken bij mijn vader in het bedrijf en daarna bij de Pannekoekenbakker. Omdat het vakantie was, was het drukker dan ik hoopte. Dinsdag moest ik weer de hele dag bij mijn vader werken. Woensdag en donderdag waren leer daagjes, maar donderdag avond gingen we lekker frietjes eten met het werk bij mijn vader. Het was gezellig en lekker. Mijn moeder bakte zelf kroketten en frikandellen en friet hadden we gehaald bij de snackbar. Samen met een paar jongens deed ik een frituur wedstrijd. Wie kan er het meeste op? Ik had niet gewonnen, haha. 
Vrijdag had ik weer de hele dag geleerd en ´s avonds gingen we uiteten bij de Italiaan. Ik nam een heerlijke pizza met spinazie en zalm. Ik vind zalm echt lekker en op de pizza smaakt het ook heel goed. Daarna was mijn vriendje bij mij en hebben we lekker op de back The Voice gekeken. Voor wie ben jij?


Zaterdag heb ik wéér geleerd, maar waar ik de herfstvakantie mee begon, sloot ik hem ook af: ik had een feestje van mijn vriendin die 18 werd. Ook dit was weer een geslaagd feestje met gezelligheid. 
Zondag moest ik werken bij de Pannekoekenbakker en verder heb ik aan school gewerkt. Ik moet namelijk ook nog wat verslagen inleveren. 


Deze week heb ik officieel geen les. Ik moest maandag naar school voor een beroepen dag van twee uur en woensdag moet ik naar school voor een presentatie van 10 minuten. Ik heb deze week een strakke planning, want ik wil zondag heel graag naar de Efteling. Mijn moeder had nog kaartjes van de AH-actie. Ik wil er heel graag heen, want de Efteling blijft leuk. Maar ik zal dus nog harder moeten leren, maar dat komt wel goed. Ik ben super bezig. #trots :)

Ik ben niet heel bang voor de tentamen week, maar het blijft spannend. Hebben jullie ook een toetsweek?

10 opmerkingen:

 1. Onwijs veel succes met je tentamens. Je gaat ze knallen! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, hier helaas ook tentamenweek. Morgen de eerste, maar er is veel studieontwijkendgedrag aan vooraf gegaan, haha. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Studie gaat altijd nog en beetje voor he. ik wens je veel succes
  forgirlsisfashionimportant.weebly.com

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel veel succes met je tentamens! Ik heb ze volgende week, hmpf. :( xo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een leuke sjaal! succes met de tentamens!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Succes met je tentamens! Je kunt het!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Succes met je tentames! Zet hem op. Tussen het leren door, is het ook belangrijk om wat ontspanning op te zoeken. Door te bloggen bijvoorbeeld :) Liefs, Roxanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel veel succes met je tentamens! :-)

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb een soort van toetsweek. Deadlines en twee toetsen. Ik moet vandaag echt de hele dag leren en schrijven anders komt er niets van terecht. Maar ik heb zoveeeeel last van studie ontwijkend gedrag haha :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.