19 oktober 2014

Statement kettingen


De laatste paar maanden draag ik steeds vaker kettingen. Het geef een outfit vaak een yes! en je voelt je een echte fashionista. Ik ben helemaal fan van de statement kettingen. Deze korte kettingen die vaak alle aandacht trekken zijn er in alle soorten en maten. Ik heb er een stuk of zeven in mijn collectie. Vandaag laat ik mijn favorieten zien en die ik het meest draag. Kijken jullie mee?Dit was mijn aller eerste statement ketting! Op het begin vond ik het heel erg wennen. Ik wist niet precies waarbij ik hem moest combineren en ik vond hem veel te veel opvallen. Al snel ging er een knop bij mij om en nu draag ik hem heel vaak op een effen witte t-shirt of een zwarte blouse. Mijn moeder nam deze ketting mee bij de groothandel. Dit is mijn nieuwste aanwinst. Ik kocht hem bij de V&D voor nog geen drie euro! De roze-gekleurde ketting is ook weer leuk te combineren met zwart. Maar hij staat ook super op een gestreept shirt met een lekkere, warme cardigan erover. Deze ketting heb ik nu iets meer dan een half jaar en nog steeds draag ik hem met plezier. Deze ketting kocht ik bij Costes. Ik combineer hem vaak met mijn roze blouse op een stoere, grijze legging. Doordat je deze ketting afwisselt met een schattige, blouse krijg je een heel speels effect. Een gouden ketting van de Bershka. Ik kocht hem voor op mijn wijde, donker grijze shirt. De ketting valt zo goed op. Maar ik draag hem ook op een oranje/roze t-shirt met palmbomen. Ik vind deze ketting heel gaaf, omdat er leuke details zijn aangebracht. Deze helder blauwe ketting komt ook van de groothandel. Deze ketting draag ik het minst vaak, wat toch een beetje zonde is. Door de slang-achtige print is het een hele exotische ketting. De kleur vind ik ook helemaal te gek voor het aankomend seizoen. Ik heb hem lang niet meer gedragen, dus ik zal even moeten kijken waarbij ik hem kan combineren. Iemand nog tips?

Dragen jullie ook statement kettingen? Welke is jouw favoriet?

8 opmerkingen:

 1. Leuk om te zien! Ik draag zelf de laatste maanden ook erg veel sieraden.
  Misschien moet ik ook eens een stash artikel maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw allemaal zo mooi! De tweede en de derde zijn mijn favorieten

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toffe statement kettingen heb je! De 1e en de laatste zijn mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De eerste en de derde vind ik erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi allemaal! Ik ben zelf meer van de subtiele kettingen maar ik heb ook veel statement kettingen.. :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.