17 oktober 2014

Autumn inspiration


Een warme herfst inspiratie voor vandaag. Zoals jullie misschien weten, ben ik dol op het zoeken van foto´s op We Heart It. Ik maak altijd wel collecties en deze keer is daar een herfst inspiratie uit gekomen. Heel veel mensen vinden de herfst één van de leukste seizoenen. De herfst heeft inderdaad zo zijn charmes. Met een dikke trui en warme chocomel tegen je vriendje aankruipen bij de openhaard, is natuurlijk geen enkel probleem. Maar nee, de herfst is absoluut niet een van mijn favo seizoen. Doe mij maar lekker de zomer. Warmte en ook genoeg leuke items om aan te trekken. Voor als nog heb ik een inspiratie. Ik wil heel graag zo´n kledingrek als op het plaatje links onder. Helaas heb ik hier geen ruimte voor op mijn kamer. Een tartan sjaal heb ik al en de boeken van Lauren Conrad heb ik ook al uit. :)

Wat vinden jullie van de herfst?

5 opmerkingen:

 1. We heart it is zo'n fijn platform. En de inspiratie voor de herfst is ook heel erg leuk bij elkaar gezocht! Leuke blog heb je ook!
  Liefs iep
  mevrouw-iep.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke inspiratie en een leuke blog! ik ga je zeker volgen! liefs Jody

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne plaatjes! De herfst is zo sfeervol.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.