17 december 2014

Shoplog Primark Den-Haag


Afgelopen donderdag was ik als pers aanwezig bij de opening van de Primark in Den-Haag. Als je daar het artikel over wilt lezen, klik dan hier. Vandaag laat ik jullie mijn aankoopjes van die dag zien. We kregen namelijk een giftcard ter waarde van 50 euro! Daar kon ik wel mee leven. ;) Ik heb nog niet alles opgemaakt, omdat het na een tijdje echt heel druk werd in de Primark en dan kan je niet echt lekker shoppen. Kijken jullie mee naar mijn nieuwe aanwinsten?


Dit vest zag ik al eerder hangen in de Primark in Arnhem, dus ik was heel blij dat ik hem nu voor niks kon meenemen. Ik dacht eerst dat hij misschien niet zo lekker zou zitten, omdat de glitters zouden prikken, maar dat valt heel erg mee. Ook wilde ik al heel graag van die warme, cosy sokken. Daarom nam ik deze ook maar mee bij de Primark. Ze zijn wit/grijs met stippen. En ik kan je vertellen, ze zitten heerlijk! 


Awh, how cute is this beanie!? Misschien spotte je hem al op Instagram, want daar plaatste ik al een selfie met dit lieve beertje. En voor 2 euro kon ik hem niet  laten liggen. 
Als laatste kocht ik nog deze laarsjes. Door de dikke zool en hak geven ze een stoere twist en ze lopen er ook nog eens heerlijk door. Ze zijn wel echt gemaakt voor een smalle voet. Bij mij zitten ze in ieder geval heel lekker. 

Zoals je ziet heb ik niet veel gekocht, maar ik ben er super blij mee. De prijzen weet ik helaas niet meer helemaal goed, dus ik durfde het risico niet te nemen om te gokken. In totaal was ik 41,50 euro kwijt. Ik had het bonnetje expres nog bewaard, maar die is opeens weg. De laatste foto heb ik trouwens op een nieuwe manier gefotoshopt. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Laat het me weten!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe aanwinsten?

13 opmerkingen:

 1. Leuke dingen heb je gekocht loïs! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de vest echt te gek. Goed dat je de vest hebt gekocht, glitters die prikken of niet wie mooi wil zijn.... haha.
  Leuke items!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oehhh wat een super leuke dingen heb je gekocht! Die sokken zijn zo cosyyy! En die schoenen, wauw! Super tof dat je bij de opening mocht zijn! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Al je aankoopjes zijn echt heel erg leuk! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuke aankoopjes! Dat vest is zo leuk, en ook de schoenen, wauw!

  Liefs, Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke dingen heb je gekocht!
  Ik vind vooral je vest en de fluffy sokken leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat vest ziet er heerlijk warm uit :)

  xo

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.