19 december 2014

Anti Glamour


Voor Sinterklaas had ik een aantal boeken gevraagd, waaronder het boek van Halina Reijn en Carice van Houten. Anti Glamour, zo heet het boek. Op 5 december deden wij surprises met ons gezin en dit boek zat bij mijn cadeautjes. Ik was er heel erg blij mee. Normaal kost dit boek 15.00 euro. Carice en Halina zijn al jaren vriendinnen. Voor vrouwen een plezier om te lezen. Anti Glamour staat vol mooie foto's, zelfgemaakte snapshots en wat handgemaakte tekeningen. Het is een prachtig boek om gewoon op een tafel of bureau te leggen, maar ook zeker de moeite waard om te lezen. Ik heb er nog niet echt de tijd voor gehad, maar heb er al wel een beetje doorheen gebladerd. Vandaag laat ik jullie kennis maken met dit boek. 


Halina en Carice geven zich werkelijk over alles bloot. Ze beantwoorden vraagstukken die iedere vrouw herkent, geven beauty tips, geven hun favoriete adresjes in Amsterdam, hebben het over hun carrière en hun dromen en verlangens. Ook geven ze hun visie op stijl, mode, liefde, mislukte relaties en op elkaar.Ken jij dit boek?

6 opmerkingen:

 1. Super leuk! Ik heb hem voor de kerst gevraagd :)

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb nog niet eerder over dit boek iets gehoord, maar het lijkt me wel wat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit lijkt mij een top boek. Ik vind Carice sowieso een vrouw met klasse en power, Halina is mij niet heel bekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kende dit boek nog niet, maar ik ben erg nieuwsgierig geworden. Ziet er echt heel erg mooi uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb er van gehoord, maar heb hem niet. Ben nu wel erg benieuwd!!

  Love,
  Didem.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.