22 december 2014

Instagram Diary #4


1. Het is eindelijk vakantie, relax modes on. 2. Ik kreeg dit boek voor Sinterklaas en een paar dagen geleden kon je er een artikel over lezen. 3. Omwt school. 4. Samen met Claudia bij de opening van de Primark in Den-Haag. 5. Outfit foto voor de Blogger Battle van Follow Fashion. (Stem op mij!) 6. Inspiratie. 7. Lekker eten tijdens Sinterklaas avond. 8. Quote. 9. SmileSolar horloge. 

Yes, het is kerstvakantie. Stiekem vind ik dit de leukste vakantie van het jaar, omdat er zoveel leuke dingen staan gepland altijd. We hebben natuurlijk Kerst en Oud & Nieuw, maar daarom heen doen we ook altijd leuke dingen. In de kerstvakantie mag (lees: moet) het van mij sneeuwen. Dit is de enige keer dat ik het niet erg vind als de weerman sneeuw voorspelt. Helaas gebeurt dit altijd ná de kerstvakantie en moeten wij in die weersomstandigheden naar school/werk. Met Kerst is het veel aangenamer. Het einde van de Blogger Battle is inzicht en ik moet zeggen, ik sta er goed voor. Dit weekend heb ik de foto's gemaakt voor het laatste thema en die komen deze week online. Ik houd jullie op de hoogte.

Wat zijn jullie plannen voor deze vakantie?

7 opmerkingen:

 1. Nu moet ik op je stemmen want jouw outfit is STUNNING en staat je prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker veel ontspannen, mijn kamer verven en de laatste troep opruimen voor het nieuwe jaar :)

  Love,
  Didem.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto´s, ik ga je zeker volgen op Insta!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je bij de opening was. Ik ga deze vakantie naar den-haag.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Yes, eindelijk vakantie. Bijna kerst..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuke diary! Ik vind je horloge zo gaaf:)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je horloge is erg leuk! Ik ga deze kerstvakantie vooral niks doen (mag ook weleens) en een paar dagen naar Parijs :D.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.