15 december 2014

Biker jeans


Vandaag staat er een outfit online die ik heb samengesteld voor de Blogger Battle van Follow Fashion. Ik kreeg de biker jeans toegestuurd uit de shop. Verder draag ik een blouse van Jewelz & More, een jasje van Only, een tas van de Mango en een horloge van SmileSolar. De laarsjes zijn van een onbekende winkel in Venlo. Jullie kunnen ook allemaal weer op mij stemmen, klik daarvoor op deze link. Alvast heel erg bedankt daarvoor! De biker jeans vind ik heel erg tof. De outfit is niet heel kleurvol, maar dat past weer bij het winterweer. 

Wat vinden jullie van mijn outfit? 

12 opmerkingen:

 1. Wat een mooie outfit en foto's! Ik ga op je stemmen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi die broek! Gelijk een stoer effect aan je outfit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie look. Ik stem op jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Love bikerjeans! Hou sowieso van de bikerpatch op elk soort broek.
  Leuke outfit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh, hele mooie outfit meid! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie look! Ik ga op je stemmen!

  Er staat weer een nieuwe giveaway online. Dit keer kun je €50 shoptegoed winnen bij paris2day. Doe je ook mee?

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke jeans! Staat je goed!

  Liefs,
  Anouk

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeh die broek vind ik gaaf, en leuk gecombineerd met een bikerjack! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.