10 oktober 2014

Lookbook Jacqueline de Yong


Een paar weken geleden kocht ik twee nieuwe cardigans. (Klik hier voor het hele artikel) Een daarvan was van het merk Jacqueline de Yong. Ik was nog helemaal niet bekend met dit merk, dus het was tijd voor wat research. Op de site van de ONLY zag ik een lookbook over dit merk. Natuurlijk was ik heel benieuwd en ik vond dat er leuke dingen bij zaten. De items zijn allemaal wel wat basic, maar toch kan je een eigen stijl zien. Mijn favoriete items zijn het shirt met de zwarte veer, de stoffen short en de peach-kleurige sweater. 


Wat is jouw favoriete item? En ken jij het merk Jacqueline de Yong?

4 opmerkingen:

 1. De zwarte licht gescheurde spijkerbroek! En het merk ken ik nu net pas... ;) Liefs, Eva
  www.mrsanchelon.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je hierover schrijft! Ik kende dit merk nog niet. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie collectie, ik vind Jacqueline de Yong echt een heel leuk merk!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie collectie! Er zitten echt leuke kledingstukken tussen.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.