13 oktober 2014

Selfie-Stick


Selfie, zelfs je opa en oma weten wat dit woord betekend. Op een dag maken we vaak een aantal selfies van onszelf of met een groep vriendinnen (#school #friends). Er is vaak één probleempje: als je een foto van jezelf wilt maken met een mooie achtergrond, lukt dat vaak niet omdat je arm daarvoor te kort is. De oplossing is simpel. Koop een selfiestok! Je kunt de stok heel ver uitschuiven, totdat de achtergrond goed te zien is. Ik kwam deze stok tegen bij de Media Markt voor €15 euro. Vooral mijn moeder vond hem heel leuk, maar ik was ook best benieuwd. 
De houder aan de stok kun je draaien en kantelen. Dus je zou uit elke hoek een foto kunnen maken. Maar het handigst is natuurlijk om de houder recht te zetten, zodat de camera volledig op jezelf is gericht. Kantel je telefoon iets omhoog, zodat je jezelf goed kunt zien. 3... 2... 1... Shot!


De houder is geschikt voor smartphones en camera's met een maximale grootte van 5,5 x 8,5 cm. De houder kun je omhoog duwen en daarna klemt hij je telefoon bij elkaar. Het blijft echt goed zitten! De stok zelf kun je tot 1 meter uitschuiven. 

De selfiestok is een handige uitvinding, vooral voor iemand die veel selfies maakt, zoals mijn zusje. Als je binnenkort op vakantie gaat, zal ik zeker zo'n ding aanschaffen. Zo heb je veel meer bewijs dat je bij de Eiffeltoren of Grand Canyon bent geweest. Ik heb de stok gisteren pas gekocht, dus ik heb nog niet echt een spectaculaire selfie genomen, maar houdt mijn Instagram in de gate voor een selfie met de selfiestok! 

Maken jullie veel selfies?

5 opmerkingen:

 1. Ah ik zou graag een selfiestick willen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me echt handig zo'n ding! Ik heb toevallig vandaag nog 1 in mijn handen gehad in de winkel, maar die kon je maar 20 cm uitschuiven.. die heb ik dus laten liggen! Misschien dat deze wat voor mij is dan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vraag me de hele tijd al af hoe dat nou werkt, zit er een knop op die stok ofzo?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er zit helaas geen knopje op de stok. Als je de timer op je mobiel of camera aanzet, lukt het ook gewoon. :)

   Verwijderen
 4. Geweldige uitvinding. Lijkt mij echt handig zo een selfie stok!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.