15 september 2014

Zara favorites


Altijd leuk, dat window shoppen. Om zo inspiratie op te doen, vind ik heerlijk. Vaak zie ik té veel leuke dingen en dan ben ik geneigd om naar de stad te gaan. Vandaag zat ik weer naar leuke items te kijken. Bij Zara dit keer. Ik spotte een heleboel leuke dingen. Zo is de bikerjack weer helemaal hot en de kokerrok vind ik ook super tof! Kijken jullie mee naar mijn favorieten van Zara?

Ik vind alle items heel erg mooi. Ze passen helemaal bij het seizoen en de trends daarvan. Zoals ik al in mijn vorige blogpost had vermeldt, heb ik een nieuwe wintergarderobe nodig. Hier zitten zeker leuke dingetjes tussen! Ik ga niet alles aanschaffen, maar ik ga binnenkort zeker nog eens naar de Zara.

Wat is jouw favoriet?

8 opmerkingen:

 1. Heerlijke inspiratie post! Zara heeft fantastische kleding!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat witte jurkje met kant vind ik ook super! Ik heb ook al een paar items op het oog, kan niet wachten tot ik weer wat geld heb haha. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind alles mooi! Fijne inspiratie post!

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dat oud-oranje vest op die jurk echt mega mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke inspiartie post !
  Ik vind de tassen bij zara altijd prachtig .
  liefs,Lin

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Allemaal echt zo mooi! Vooral dat kanten jurkje :))

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.