12 september 2014

Shoplog The Sting Vila Zara Primark


De laatste tijd heb ik weer kleren ingeslagen, maar ook weer terug gebracht. Zo kocht ik een fake fur bontje bij Costes, maar toen ik hem van de week wilde aan doen, vond ik hem toch niet meer zo leuk staan. Voor de rest heb ik wel allemaal leuke dingetjes weten te scoren. Ik heb namelijk echt een nieuwe wintergarderobe nodig. Binnenkort - als ik mijn zomerkleding weer wissel voor mijn winterkleding- ga ik mijn hele kast uitzoeken en kijken wat er weg kan en wat niet. Dan ga ik kijken wat ik allemaal weer nodig heb. Ik vind dat heerlijk, zo´n opruiming. Maar voor nu heb ik een aantal items die ik graag met jullie wil delen. 


Vorig weekend verbleef ik een nachtje in Den-Haag. Een goede shopstad met veel leuke -en onbekende- winkeltjes. Ondanks dat, kocht ik alleen maar dit vest bij The Sting. Je ziet tegenwoordig heel veel van dit soort vesten in allerlei soorten, maten en kleuren. Dit is een korte, maar komt net iets onder mijn kont. De stof is heel zacht en het zit super lekker. Er zitten ook zakken in, wat handig is. 25.00 Euro.


Al ongeveer een maandje geleden kocht ik deze jas. Dit is echt zo´n tussen jas voor in de herfst. Ik heb hem pas een keer aangehad, omdat het met dit lekkere weer best warm zit. Ik combineerde hem toen met een licht roze sjaal met pareltjes erop. Ik droeg de jas wel open en ik denk dat ik dat vaker doe. Deze jas komt van de Vila, maar ik weet niet meer precies hoe duur hij was. Volgens mij was hij 79.95 euro. 
Dit nette bloesje kocht ik bij de Primark. Ik was wel opzoek naar zoiets, maar ik had het niet nodig. Toen ik deze tegenkwam, sprak hij me meteen aan. Hij is klassiek en overal mee te combineren. Dit is gewoon een net bloesje die je eigenlijk altijd in je kast moet hebben. Aan de achterkant zit een kleine gouden rits. 11.00 Euro.


Dit t-shirt komt van de Zara. Ik had hem gecombineerd met een grijze broek met ritjes aan de onderkant. De broek zat helaas niet goed (en het was de laatste maat), maar het shirt vond ik heel leuk. Ik kan hem mooi dragen met het vest van The Sting. Ik moet nu alleen wel nog een grijze broek kopen. Dit shirt kostte 9.95 euro. Ook dit riempje komt van Primark. Ik moest echt nodig een nieuw zwart riempje. Deze is niet helemaal zwart, maar ik kon hem niet laten liggen. Dit riempje heeft gouden details en ik vind hem gewoon heel tof! Het maakt iedere outfit net iets stoerder. 3.00 Euro.

Wat vind jij van mijn aankoopjes?

10 opmerkingen:

 1. Je aankoopjes zijn prachtig! Leuke dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke items heb je gekocht! Ik wil ook nog zo'n fluffy vestje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super fluffy vest! Ik vind dat lange shirt met die rits achter ook heel gaaf, leuk om te combineren met een rokje en een lekkere warme panty! Perfect voor in de herfst!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke aankoopjes! Die riem is echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke aankopen! Je hebt me nu wel jaloers gemaakt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke aankopen! vooral de blouse van de Primark :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hele leuke aankopen! vind het streepjescode shirt onwijs gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke items!!!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel erg leuk! Dat shirt met streepjescode is echt vet.

  Liefs, Elbrich

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oeh dat vest is leuk! Lijkt me ook heerlijk zitten. X

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.