11 september 2014

Mijn favoriete Biba armbandjes


Ik draag heel veel armbandjes. Niet van die hele grote, maar van die subtiele schatjes. Zoals die van Biba! Ik heb onwijs veel armbandjes van dit merk. Ik vind dat ze zulke leuke armbandjes hebben. Ze zijn simpel, maar hebben toch iets. Je kunt ze makkelijk dragen en passen overal bij. De nieuwe collectie armbanden van Biba vind ik ook heel tof! Laatst was ik bij Jewelz. Daar zag ik deze nieuwe (winter) collectie. Deze armbanden zijn breed en hebben allemaal versiersels op een (leren) band. Ze waren prachtig. De hoofdkleuren in die collectie waren donkerblauw, grijs, wit en zwart. Maar nu terug naar mijn eigen armbandjes, waar ik ook heel dol op ben. Vandaag laat ik mijn favorieten zien. 


Deze twee armbandjes kreeg ik -samen met het horloge- vorig jaar voor mijn verjaardag. Zoals je ziet passen de items perfect bij elkaar. Ik draag deze set bijna elke dag. Ik kan niet meer zonder een horloge en de armbandjes passen er gewoon heel leuk bij! Ze zijn inmiddels al wel een beetje verkleurd, maar dat mag de pret niet derven. Ik vind ze nog steeds super leuk. 


Deze armbandjes heb ik nu iets minder dan een half jaar. Dit is een setje die ik van mijn moeder kreeg. Er zat ook nog een donkere, zilveren bij, maar die is kapot. Zo jammer, want de armbandjes passen zo goed bij elkaar. Deze drie heb ik ook vaak om. Als ik iets zwarts aan heb, of iets roze, of gewoon iets wat er bij past. Zoals ik al zei, deze armbandjes zijn overal mee te combineren. 


Een klassieker! Ook deze set draag ik regelmatig. De prachtige witte kraaltjes en pareltjes maken je outfit heel chique. Ook deze passen overal bij. 


Een wat grote armband, met een gaaf patroon. Deze armband is ´gevlekt´ met de kleuren grijs en wit. De grotere steentjes maken het een bijzonder armbandje. Deze draag ik wat minder dan alle andere armbandjes. Ik weet eigenlijk niet waarom...


Deze armbandjes zijn al weer een paar jaar oud. En ik heb ze nog steeds! Je ziet misschien aan de kralen dat ze wat versleten zijn, maar dat vind ik best mooi. Het maakt het een beetje ´antiek´. Deze zwart met crème witte armbandjes zitten aan elkaar vast, dat vind ik weer een leuk detail. 


Dit zijn eigenlijk geen Biba armbandjes, maar ik zet ze er stiekem toch bij! Dit zijn armbandjes van het merk My. Deze armbandjes zijn gewoon zomer. Ik draag de zomer bij me als ik deze armbandjes om heb. Ze zijn zo vrolijk en hebben prachtig kleuren en bedeltjes. Jullie snappen vast wel waarom ik deze ook wilde laten zien. 3 opmerkingen:

  1. Ah dit soort armbandjes staan volgens mij áltijd leuk! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nice armcandy! ik kende die Jewelz nog helemaal niet

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind die armbandjes van het merk My. bijna nog het leukste ook! X

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.