08 september 2014

Wall of inspirationIk ben al een tijdje bezig om mijn kamer een beetje op te vrolijken. Nee, dat is niet het goede woord. Ik wil meer inspiratie in mijn kamer. Een tijdje geleden maakte ik al een moodboard. (Wil je daar meer informatie over of wil je er zelf een maken, klik dan hier) Nu ben ik bezig met een photo wall. Ik zie de laatste tijd zoveel leuke dingetjes en ik krijg er zoveel inspiratie door, dat ik niet stil kan zitten. De foto's hierboven beschrijven een beetje hoe ik het wil. Ik wil de muur boven mijn bed in deze stijl. Ik weet alleen nog niet hoe. Wil ik ze in een fotolijstje of niet? Wil je er veel of weinig? Groot of klein? Druk of rustig? Daarom zoek ik de laatste tijd naar allemaal foto's op internet. De foto's hierboven komen allemaal van We Heart It. 

Gisteren heb ik twee kaarten gekocht in Scheveningen. Ik was een weekendje weg en om die herinnering vast te leggen, kocht ik twee kaarten van De Pier en een tram. Het zijn twee prachtige zwart/wit kaarten in vintage stijl. Deze ga ik zeker gebruiken op mijn muur. Maar waar vind ik nog meer leuke kaarten/tegels/borden/quotes om mijn muur mee te behangen? Ik hoor graag jullie tips.

P.S. Sinds een paar weken heb ik een Instagram account speciaal voor en over mijn blog. @loisblog

9 opmerkingen:

 1. Wat een fijne inspiratie! Ik wil zelf ook photowall in elkaar gaan knutselen dus ik heb hier heel veel aan dank je wel! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb zelf ook m'n eigen fotomuur, elke dag nog blij mee!

  Liefs, Elbrich

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi weetje wat je ook kan doen als je mooie tijdschriften heb met mooie plaatjes er in en daar je muur mee pimpen .Een vriendin heb dat met kinderboeken gedaan en het resultaat is heel prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook een fotomuur. Het mooiste stukje in mijn appartementje :3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne inspiratie, wat ik ook heel leuk vind is een hartje creëren van foto's, hoe cliché ook maar het blijft zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er leuk uit! Ik wil dat ook al zo lang!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.