30 april 2018

Favorites / All white Invito

Waar ik in de winter voornamelijk donkere kleuren draag, vind ik het veel fijner om in de zomer lichtere kleuren te dragen. Vooral wit vind ik erg classy. Maar een witte broek is ook een tof met een grote witte trui. De all white trend is nog steeds helemaal hot, dus tijd voor wat nieuwe items. Ik selecteerde mijn favoriete witte items bij Invito. Leuk om allemaal samen te combineren, maar het zou ook apart kunnen. Kijk je met me mee?



Wit gestreepte blazer - € 59,95
Wit gestreepte broek - € 39,95
Bullboxer sneakers - € 99,95
Wit T-shirt - 24,95
Witte kanten bralette - € 17,95

Wauw, wauw! Hoe tof is dit pak?! De laatste tijd ben ik hele into suits, ik vind ze geweldig. Nu de zomer eraan komt, zijn er ook heleboel kortere varianten op het pak, love it! Ik zou dit pak combineren met een tof T-shirt of hemdje met daaronder stoere sneakers. Helemaal chic? Ga dan voor de witte bralette en een paar hoge sandalen. 

Een basic wit T-shirt heeft iedereen wel in haar kast. Het bovenstaande shirt is ook weer leuk te stijlen met het gestreepte pak, maar ook met een stoere boyfriend jeans staat hij heel tof! Of wat dacht je van een mooie flared pants

Ik ben in ieder geval nog lang niet klaar met de all white trend. Ook al is wit een lastige kleur om te dragen (hallo vlekken!), het staat super mooi en voor de zomer is het een luchtige kleur om te dragen. Vind je het nog lastig om helemaal in het wit te verschijnen? Ga dan voor twee of drie items. Een witte broek met een blauw/wit gestreepte blouse met witte sneakers bijvoorbeeld. Of een leuk wit jurkje!

Wat vind jij van de all white trend? Hoe combineer jij de kleur wit?

Dit artikel is in samenwerking met Invito.

1 opmerking:

  1. Ahh ik vind dat pak zo cool! Ik zou ze dan weer combineren met biker boots, maar die zijn dan weer niet wit...

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.