09 mei 2018

Shop the look / Happy spring outfit

Wat een heerlijke dagen hebben we gehad! Vandaag nog even genieten, maar dan wordt het helaas al weer minder (lees: alsnog 20 graden). Van de zomerse temperatuurtjes wordt iedereen hartstikke vrolijk. Daar hoort een happy look bij! De opdracht: geen zwart. Oké, de streepjes van de broek tellen niet, haha. Alles bij elkaar vormt een kleurrijke outfit, dus missie geslaagd. Op zoek naar nog een vrolijke outfit voor de lentedagen? Met deze items zit jij sowieso goed!

Broek - Sisters Point via Invito
Shirt - My Jewellery via Invito
Sneakers - Adidas
Zonnebril - Ray-Ban via Branfield
Tas - Topshop via Zalando
Oorbellen - H&M

Ik zou dit setje zo willen kopiëren naar mijn kledingkast. De toffe broek, het gezellige shirtje en de tas, I love it! Oh, en heb je deze nieuwe Adidas Superstars al gezien? Super leuk! Dit weekend ga ik eindelijk weer eens shoppen, dus wie weet kom ik wel met een van deze items thuis. 

Het liefste shop ik gewoon in de fysieke winkel, maar als je online shopt is Kledingkopen.nl een handige tip. Op deze site vind je namelijk van heel veel items de goedkoopste webshops. Van ASOS tot About You en van schoenen tot ondergoed. Zo kan je makkelijk prijzen met elkaar vergelijken.

Deze outfit is voor mij in ieder geval een goede inspiratie geweest. Een heerlijk lookje voor de zaterdag waarop je een dagje gaat statten of lekker op het terras gaat zitten. 

Wat vind jij van deze look?

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.