14 mei 2018

Outfit / Yellow sweater & striped pants

Zo af en toe heb ik  tijdens het drukke afstuderen een gaatje vrij waarin ik weer eens een artikel kan schrijven. Ik mis het schrijven wel, ondanks dat ik hele rapporten voor mijn scriptie typ. Maar goed, laat ik daar snel over ophouden, want stress stress stress. Vorige week heb ik weer wat nieuwe items mogen ontvangen en die heb ik allemaal met elkaar gecombineerd. Deze outfit droeg ik op de 18e verjaardag van mijn zusje. Net voordat de visite kwam, hebben we nog snel foto's gemaakt. Benieuwd wat ik draag? Lees dan snel verder.

Trui, NA-KD | Broek, AMBIKA via INVITO | Schoenen, POELMAN via INVITO | Oorbellen, ZARA 


De trui ontving ik van NA-KD. Hij is iets cropped, maar heeft voor mij de perfecte lengte. Hij heeft een grote, ronde hals waardoor ik hem off-shoulder kan dragen. De trui is trouwens heel erg zacht! Zo fijn. De kleur vind ik trouwens ook geweldig. Een hele zachte kleur, maar toch opvallend. Wanneer je iets besteld bij NA-KD, gebruik dan de kortingscode Loïs20 voor 20% korting op je aankoop!
 
Ik combineer de trui boven een gestreepte broek van Invito. Hoe leuk is deze?! Ik heb er ook een bijpassende blazer bij, echt heel tof! Daaronder draag ik leuke sandalen met hak van Invito. De franjes op de schoen maken de outfit wat speels. Ze lopen overigens heel lekker!

Wat vind jij van deze outfit? 

Dit artikel is in samenwerking bij NA-KD en Invito.

2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.