23 februari 2018

Outfit / Belated Valentine's Day

Happy belated Valentine's Day! Jep, je leest het goed. Ik haal de meest romantische dag van het jaar nog even terug. Op deze - voor mij gewoon een woensdag - droeg ik wel een toepasselijke Valentijnsoutfit. En die outfit wil ik graag met je delen. Mijn Valentijnsdate was trouwens Carmen. We hebben geshoot in de kou (inclusief omkleden op straat), romantischer kan het bijna niet. Anyway, deze look is niet alleen leuk voor 14 februari, dus kijk snel mee naar de outfit!

Sweater, CATWALK JUNKIE via INVITO | Lakleren broek, INVITO | Sneakers, CONVERSE via INVITO | Haarband, SACHA 

Klik op bovenstaande linkjes om naar de items te gaan.

Ahh! Zo blij met deze combinatie! De lakleren broek is hot hot hot. Ik zie hem heel veel, op de catwalk, bij influencers en nu ook steeds meer in de winkels. Deze patent pants heeft een rits met knoop aan de zijkant en zit super lekker. Ik stijl hem met een super leuke trui met capuchon van Catwalk Junkie. Hoe cute zijn de hartjes? :) Om de outfit helemaal af te maken draag ik een velvet haarband en de nieuwe sneakers van Converse. Deze hebben een hoge zool, echt tof!

De combinatie van alle items samen vind ik super leuk. De broek is natuurlijk uitgesproken en stoer en de trui is sportief, maar ook wel weer schattig. De haarband maakt het wat chiquer, maar ook speelser en de sneakers geven ook weer een sportieve touch. Je zou onder de sweater ook nog een wat langere (witte) blouse kunnen dragen, zodat er een randje onder de trui uit komt. 

Met Valentijnsdag organiseerde ik samen met Invito en drie andere Instagrammers een Valentijns give-away waarbij je de broek en de trui kon winnen. De winnares is inmiddels bekend, maar houd de Instagram van Invito vooral in de gaten voor super toffe content. 

Wat vind jij van deze outfit? Hoe heb jij Valentijnsdag gevierd?

Dit artikel is in samenwerking met Invito. 

6 opmerkingen:

  1. Toffe outfit en een gewaagde broek! Ik zou die zelf niet durven dragen maar vind hem wel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je haarbandje is ook zo cute! Leuk staat alles bij elkaar :) X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een superleuke outfit! Ben vooral fan van je haarband en de trui :D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super leuk! Vind de broek ook erg tof :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. leuke outfit en het staat je super goed.
    de broek zou ik wel willen hebben.
    mvg debby

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.