03 augustus 2016

Hotspot / De Meesterproef Nijmegen

 

Mijn vriend en ik gingen afgelopen zondag naar het Honigcomplex in Nijmegen. De voormalige Honigfabriek en het karakteristieke complex erom heen is de nieuwe hotspot in Nijmegen. Je kunt er eten en drinken, sporten, winkelen, muziek maken en veel meer. Het is een bron vol kunst en cultuur en er worden wekelijks evenementen georganiseerd. We gingen bij de Meesterproef naar binnen om wat te drinken en eten. Kijk je mee?



De Meesterproef zit op het Honigcomplex in een pand met industriële sfeer. Alles is heel transparant: je kunt vanaf de tafel zo in de keuken kijken. Hier koken ze volgens oude ambachten en maken ze gebruik van lokale (Nijmeegse) producten. Alles is dus vers en seizoensgebonden. Houd je niet van de standaard gerechten zoals een broodje gezond of een broodje rosbief? Bij de Meesterproef zit je dan goed. Wat dacht je van geroosterde bloemkool met kikkererwten, rozijnen en amandelen? Of een smoothie van Spinazie met banaan en ananas? 


Joeri en ik namen allebei de sandwich zalmspread. Het was heerlijk!


Wil je meer weten over de Meesterproef? Klik dan hier om naar de site te gaan. Het restaurant is te vinden aan de Waalbandijk 14 in Nijmegen. Ben je benieuwd wat je allemaal kan doen op het Honigcomplex? Klik dan hier.

Kom jij wel eens op het Honigcomplex?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.