10 april 2019

Outfit / Dad sneakers met luipaardprintI'M BAAAAACK! Afgelopen twee maanden was ik aan het reizen in Thailand en Bali. Eerst 1,5 week met een vriendin en daarna ging de reis verder in mijn uppie. Hoe ik dat heb gedaan vraag ik me nog steeds wel eens af, maar ik ben super trots op mezelf. Een jaar geleden moest ik er niet aan denken om alleen de wijde wereld in te trekken, maar ineens ging er een knop om: ik wilde weg, maar dan ook ver weg. De wereld zien, andere culturen, andere omgevingen, kijken hoe het is om alleen te reizen. Ik ga er snel nog een artikel over maken met leuke tips en ervaringen. Terug in Nederland schijnt het zonnetje ook - met een iets koudere temperatuur - maar ik ben allang blij dat ik de winter heb geskipt. Op een zonnige dag trok ik mijn nieuwe sneakers van Sacha aan en paradeerde ik door de straten van Nijmegen. 


Twee maanden reizen is niet overdreven lang. Ik heb bijvoorbeeld iemand gesproken die al tweeënhalf jaar onderweg was. Toch is het wel weer even wennen op thuis te zijn. Ik was daar zó vrij, ik kon alles doen wat ik wilde. Als ik om 7 uur al in mijn bed lag te netflixen keek niemand daar raar van op. Het was gewoon heel fijn om alles zelf te bepalen en met niemand rekening te hoeven houden.  Maar goed, ik vertel er graag een andere keer over. Eerst even de sneakers.

Sacha heeft veel verschillende damesschoenen. Ik koos voor deze dad sneakers met luipaarprint. Ik ben er helemaal gek op! De afgelopen twee dagen heb ik er ook zoveel reacties op gehad. Mijn voeten moesten er wel even aan wennen, want na die twee dagen had ik zo'n vijf blaren. Maar, wie mooi wilt zijn... 

Vind jij mijn sneakers zo tof als ik?

Dit artikel is in samenwerking met Sacha. 

1 opmerking:

  1. Wat gaaf dat je in je eentje op reis ging! Welkom terug <3 En wat een toffe sneakers!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.