23 januari 2019

New in / SUITSUIT koffer + kortingscode

Wat neem je mee als je een weekje naar Marrakesh gaat in januari? En vooral hoe neem je dat mee? Voor minder dan €70,- euro vloog ik van Eindhoven naar Marrakesh. Daar zat nog geen ruimbagage bij inbegrepen. Daarnaast waren de regels voor handbagage aangepast: een handbagagekoffertje was niet meer toegestaan. En met alleen een rugtas zou ik acht dagen niet overleven. Ruimbagage moest dus worden bijgeboekt. Geen probleem, want met mijn nieuwe SUITSUIT koffer straalde ik op het vliegveld en paradeerde ik door de souks van Marrakesh. Kijk je mee?

Mijn SUITSUIT koffer bestelde ik via Bagageonline.nl. Een webshop voor jouw bagage met de mooiste merken, waaronder SUITSUIT. Maar ook Eastpak, Cowboysbag en FjallRaven. Ik koos voor de SuitSuit Fab Seventies Spinner 66 Coral Cloud. SUITSUIT heeft drie formaten in koffers. Ik ben voor het middelste formaat gegaan. Perfect voor zo'n reisje. Ik deelde hem samen met mijn vriend, dus we hadden 20 kg met z'n tweeën voor 8 dagen. Dat ging prima. 

Er zit een handig cijferslot op die je zelf kan instellen als je hem binnenkrijgt. Verder zijn er aan de binnenkant een afsluitbaar topcompartiment en inpakriemen te vinden. Ik vind het ook heel fijn dat de koffer vier wielen heeft. Zo is het helemaal niet zwaar om de koffer te rollen. 

Ben je zelf nog op zoek naar een koffer of tas? Bij Bagageonline krijg je 10% korting met de code LOISBLOG10. Deze code is geldig tot en met 31 januari 2019. 

Wat vind jij van mijn nieuwe koffer? Hoeveel neem jij mee als je een weekje weg gaat?

1 opmerking:

  1. Wauw, wat een leuk koffertje! Ik vind de koffers van SUITSUIT altijd zo onwijs mooi <3

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.