11 januari 2017

Shop the look / Chanel and Céline

Zo af en toe is het toegestaan om naar dure Chanel bags te kijken en te dromen dat ze ooit aan jouw schouder hangen. Of een Céline zonnebril die je dan elke dag draagt, ook in de winter. Zoals jullie wellicht wel weten, staat een designers bag al een tijdje op mijn wishlist. Ik weet alleen niet welke. De klassieke Chanel bag is natuurlijk tijdloos, die kan overal bij. Voor deze look koos ik voor een combinatie van chique en stoer, mijn favoriet! Kijk je mee?

Trui met vetersluiting - SET (via VLVT Amsterdam)
Denim jack - Rails
Leren broek met rijgsluiting - SET 
Tas - Chanel
Horloge - Olivia Burton
Zonnebril - Céline (via de Bijenkorf)

Hoodies zijn weer hartstikke draagbaar. Waarschijnlijk zie je ze veel bij celebs die zin hebben om iets comfortabels aan te trekken, maar ze worden ook op de catwalks gespot. Op straat zie je de hoodies vaak gecombineerd met een oversized denim jack. De hoodie die ik in deze look heb meegenomen, is officieel geen hoodie (want er zit geen capuchon aan), maar ik gebruik hem nu even als voorbeeld. De vetersluiting vind ik weer een leuk detail! 

Ook een (leren)broek met rijgsluiting zie je vaker. Niet alleen bij broeken, maar het wordt ook vaak gespot bij rokken en truien. Ik moet wel erg wennen aan deze trend. Ik heb het tot nu toe alleen maar op foto's gezien en ik ben benieuwd of zoiets bij me past. Voor nu vind ik het een erg toffe combinatie!

Wat vind jij van deze outfit? Droom jij ook over een designer item?

14 opmerkingen:

 1. Hele leuke look, de trui is erg gaaf! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, die zou ik zo graag willen hebben! Echt een fijn item :)

   Verwijderen
 2. Wat een mooie broek! Ik vind dat horloge ook prachtig, Olivia Burton is echt een heel mooi merk. Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt! Ik heb er ook mooi horloge van: zwart met gouden details :)

   Verwijderen
 3. die trui met vetersluiting is zeker erg leuk! Ik zou hem ook zo dragen met een spijkerjasje in de lente :) Ik ben echt verliefd op designer items en als ik rijk was had ik zo mijn hele garderobe aangevuld met self portret jurkjes en chanel tassen haha. Helaas gaat er eerst behoorlijk wat spaarwerk overheen voordat er 1 jurkje kan worden aangeschaft, maar in 2017 is dat wel de bedoeling dat er iets in mijn kast en uitgave patroon gaat veranderen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja ik ook! Ik zou zo graag alles willen kopen wat ik leuk vind :) Inderdaad moeten we er wel flink voor sparen :(

   Verwijderen
 4. Ik wil deze complete look wel hebben hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie look! Ik vind zulke broeken echt prachtig, helaas heb ik er nog geen kunnen vinden die ook geschikt is voor kleine mensen (lees: mini benen) en die niet snel afbladdert.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wauwie schat, wat een super toffe items! Gotta love it!
  Fijne zondag en enjoy the snow!

  With Love ArielleDannique
  http://arielledannique.com/red-blue-skirts-tops/

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.