16 januari 2017

Outfit / Fake fur & Happy Socks


Bij mij heeft het -zoals je kunt zien op de foto- flink gesneeuwd afgelopen dagen. En dat levert natuurlijk hele mooie plaatjes op. Helaas had ik niet heel veel tijd om er op uit te trekken, dus maakte ik wat outfitfoto's thuis. Een paar dagen geleden ontving ik een heel leuk pakketje van Happy Socks. Een merk met, je raadt het al, allemaal vrolijke sokken. Omdat ik niet echt van de kleurrijke printjes ben, bestond mijn pakketje uit zwarte, witte en grijze sokken. In deze outfit combineer ik de stippen sokken. Kijk je mee?


Jas, STRAATSTIJL | Sweater, MANGO | Broek, VERO MODA | Sneakers, NIKE | Sokken, HAPPY SOCKS | Tasje, COSTES

De Happy Socks mogen gezien worden! Doordat ik mijn broek een paar keer heb omgeslagen, laat ik een klein detail van de sokken zien. Dit vind ik persoonlijk het leukste! Ook omdat nu alles zwart/wit is. Je zou er ook voor kunnen kiezen om deze sokken te combineren met (zwarte) laarsjes en een half lange (zwarte) rok. 

Verder draag ik ook mijn fake fur jas van Straatstijl. Echt een heerlijke jas tijdens de koude dagen (deze week wordt het 's nachts zelfs -10 graden!). Ik verlang echt naar de zomer. De lente is ook goed, als het maar niet koud is. Daar ben ik niet het type voor. Op Instagram plaatste ik een foto met de vraag waar het leuk is om deze zomer naartoe te gaan. Het liefst aan de kust en met een mooie architectuur. Hebben jullie tips?

Wat vind jij van deze outfit? Heb jij zelf ook Happy Socks? 

20 opmerkingen:

 1. Superleuke look! Je sokjes vind ik zo heel leuk, al had ik een kleurtje ook leuk gevonden hoor! Je jasje is ook erg mooi. En ehm, Barcelona? Zelf ga ik waarschijnlijk naar Macedonië! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Een kleurtje vind ik zelf altijd best lastig te combineren. Vooral als er ook nog eens een kleurrijke print op te vinden is, haha. Ik heb inderdaad twee keer naar Barcelona geweest, super mooi daar!

   Verwijderen
 2. Wat een leuk jasje! Super leuke outfit <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De jas is echt superleuk! ik heb ook happy socks, deze zijn ook erg leuk en goed draagbaar. Ik zou ook zeggen Barcelona!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk! Hoe combineer jij ze? :) En bedankt voor de tip!

   Verwijderen
 4. Leuke outfit en foto's in de sneeuw zijn leuk! Je jas is echt erg mooi, en wat een leuke sokjes!

  Liefs,
  Jamie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haa stipjes! En wat een toffe jas, heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke outfit zeg! En ik zal je eerlijk zeggen, mijn kast ligt vol met happy socks en alles wat er op lijkt! Wordt alles toch een beetje gezelliger van vind ik altijd.
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuke outfit! Ik heb toevallig ook net enkele paren Happy Socks binnen =D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een toffe outfit! En van mij mag het ook wel weer lente worden haha..

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke look! <3

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk zo met die sokjes! Ik vind je jas ook heel erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.