19 oktober 2016

Mijn schoenencollectie (herfst/winter 16/17)


I love shoes. Ik kan er niet genoeg van hebben. Laarsjes met of zonder hak, hoog of kort, sneakers met dikke of dunne zool, metallic, bruin, zwart, je ziet van alles voorbij komen. Hierboven zie je een deel van wat ik vandaag laat zien. Ik vond het namelijk een leuk idee om mijn schoenencollectie te delen. En dan alleen de winter/herfst schoenen. Ben je benieuwd? Kijk dan snel even verder!Laat ik beginnen met deze sneakers. Dit paar heeft een best grof model, hij is namelijk best breed en heeft een dikke zool. Je bent hierdoor wel meteen een stukje langer! Deze New Balance draag ik vooral onder een spijker of witte broek. 


Deze brogues zijn van Sacha. Een echte klassieker! Deze schoenen moet je echt in je kast hebben. Als je nette schoenen aan moet en je hebt geen zin in een laars, is dit ideaal. Ik draag ze vaak onder een jurkje. 


Deze cowboy laarzen heb ik al een aantal jaar, maar zien er nog super goed uit. Ik kocht ze in Portugal voor een hele leuke prijs. Ik draag ze niet super vaak, maar zo af en toe kan het leuk zijn. 


Deze korte kaarsjes van blokhak vind ik ook super tof. Ze zijn wel een maatje te groot, dus ik draag ze alleen in de winter wanneer ik er twee paar sokken in kan dragen. Leuk met een zwarte high waist jeans. 


Ook een van mijn favorieten! Deze laarsjes draag ik vaak als ik uit eten ga. Omdat de hak vrij hoog is, kan ik er niet lang op lopen. Ik draag ze vrij regelmatig. Ook onder een zwarte broek of onder een jurkje!


Nog een paar veterschoenen. Deze metallic schoenen zijn een echte eyecatcher. Je moet er van houden. Ik krijg er veel complimenten over, maar er zijn ook mensen die het niks vinden. Ik houd mijn outfit altijd vrij rustig als ik deze schoenen draag. Een jeans met een blouse bijvoorbeeld. 


Mijn laatste aanwinst. Je kon een paar weken geleden al een artikel over deze laarsjes lezen en ik heb ze ook al gecombineerd in een outfitpost. Ik ben hier super blij mee!


Deze laarsjes zijn van Primark en kostte echt iets van 15 euro. Ze zijn al drie jaar oud ofzo, maar lopen nog steeds fantastisch. De laars trek je zo aan en loopt heerlijk. De hak is namelijk niet te hoog, precies goed. 


Deze laarsjes van Invito gaan ook al een tijdje mee. Destijds wilde ik ze heel graag hebben, maar nu draag ik ze bijna nooit meer. Dat komt vooral omdat ik er niet makkelijk op kan lopen. Ze zitten gewoon niet zo fijn. Jammer!


Basic laarsjes van Sacha. Helemaal zwart met een mooie gouden rits aan de achterkant. De laarsjes zijn heel fijn in gebruik, zijn goed schoon te maken en passen overal bij. Handig!


Deze Air Max van Nike zitten ook heerlijk. Zwart past natuurlijk overal bij, dus dat is weer een pluspunt. De zool is niet wit, maar licht grijs, dat vind ik ook heel leuk. Deze sneakers draag ik vaak onder een zwarte kokerrok. De combinatie van de chique rok en sportieve sneakers vind ik te gek!


Als laatste deze hakken van Sacha. Ik heb deze sinds vorig jaar Kerst. Ik droeg ze namelijk onder mijn kerstjurkje. De laatste tijd draag ik ze niet meer zoveel, meestal als ik een chique feestje heb. 

Zo, dat was me een flinke lijst. Maar, ik heb meer, alleen die vond ik niet belangrijk om te delen. Zo heb ik nog Adidas Superstars. Deze zijn alleen niet meer zo wit als ze moeten zijn, daarom heb ik ze maar niet op de foto gezet. Verder heb ik nog simpele All Stars en deel ik sommige schoenen samen met mijn moeder. Deze zijn 'officieel' van haar, dus daarom zie je ze hier ook niet in terug komen. Achja, er is genoeg om naar te kijken. 

Hoeveel paar schoenen heb jij? Wat vind je de leukste schoen?

26 opmerkingen:

 1. Wat heb je veel schoenen! Ik heb er een stuk minder. De zilveren veterschoenen vind ik leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke schoenen allemaal! Ik ben gek op stoere boots :)
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb aan veel verschillende schoenen herinneringen met jou! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie collectie! Ik ben op slag verliefd op die taupe kleurige laarsjes met hoge hak <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goede combinatie van verschillende stijlen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super leuke schoenen heb je! Van alles wat en hele leuke stijl :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke schoenen collectie heb je.
  mvg debby

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben echt verliefd op die beige schoenen met die grote, zwarte hak! Super mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die metallic schoentjes zijn echt super leuk !!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk artikel! Vind je zilverkleurige veterschoenen en stoere boots heel tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een gave schoenen! Lekker veel :) De hakken van de Sacha zijn echt prachtig. Jammer dat ik er niet op kan lopen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oefenen, oefenen, oefenen! Of gewoon aantrekken wanneer je niet hoeft te lopen ;)

   Verwijderen
 12. Wauw, wat een geweldige collectie! Jou blokhak-laarsjes collectie is zoo leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat veel schoenen, haha :o Ik vind die zwarte boots van Sasha erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heel leuk om te zien, en zoveel verschillende stijlen ook! Gaaf <3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat veel toffe schoenen! Vooral die brogues vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.