03 oktober 2016

Instagram / 10K en streetart

Eén: bananenpannekoekjes blijven mijn favoriete ontbijt. Heel simpel om te maken én het is gezond en lekker! Twee: even mijn outfit of the day delen op Instagram. Ik draag een blouse van H&M waar ik heel blij mee ben. Drie: ik plaatste een artikel op mijn blog met mijn favoriete streetstyle looks van Fashion Week. Lees het artikel hier. Vier: mijn vriend was jarig en ik plaatste deze foto van ons samen op vakantie in Spanje. Vijf: Streetart vind ik echt super tof. Dit is een regram van Elle NL. Zes: dol op mijn items van Loavies. Heb je deze outfitpost al gezien? 

Zeven: deze bikerboots van Sacha draag ik heel graag. Echt blij met deze beauties! Acht: Smile :). Negen: ik werk het liefst aan mijn blog op mijn kamer. In bed of aan mijn bureau.

Mijn laatste Instagram update is alweer een tijdje geleden. Ondertussen heb ik de 10K behaald! Op dit moment zit ik op de 10.3k volgers. Daar ben ik echt super dankbaar voor. Toen ik de 1000 volgers haalde, was ik al super trots. Instagrammers met een ´k´ achter hun volgersaantal bewonderde ik. Na twee jaar heb ik zelf dit aantal gehaald, heel erg blij mee. Dankjewel!

Wie is jouw favoriete Instagrammer?

6 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.