30 september 2016

Wishlist / Herfst 2016


Omdat ik deze week gewoon nog zonder jas buiten heb gelopen, heb ik niet echt het gevoel dat het ondertussen herfst is geworden. Oké, gister waaide het heel erg, was het grijs bewolkt en zag ik de eerste bladeren al weggeveegd worden, maar heel september was nog echt geen herfst weer. En nu is het al bijna weer oktober; tijd voor een nieuwe garderobe. Mijn winterkleding kan ik weer van zolder halen en even alles goed uitzoeken wat weg kan en wat ik wil houden. In de tussentijd zoek ik alvast naar nieuwe items. Dit is mijn herfst wishlist 2016! kijk je mee?

1. Lang denim jack - Mode Musthaves
2. Furla crossbody - Bijenkorf
3. Overknees - NIKKIE
4. BE oogschaduw palet - ICI Paris XL
5. Jeans - Zara
6. T-shirt - Mode Musthaves
7. Letterlamp - Hema

Allereerst mijn twee favoriete -en ook meteen de twee duurste- items: de Furla crossbodybag en de overknees van NIKKIE. Wauw! Wat staan die hoog op mijn lijstje. De kleur van de tas vind ik prachtig en super mooi voor de herfst. Ook zijn overknees echt een must in de herfst/winter. Leuk om te combineren met een sweaterdress of juist met een mooie strakke broek. Bij de Hema hebben ze sinds deze week een nieuwe collectie. Er zitten super leuke producten bij, waaronder deze letterlamp. 

Toen ik voor stage bij ICI Paris XL moest wachten, viel mijn oog op dit palet. Wederom mooie kleuren voor de herfst en omdat mijn oogschaduw palet bijna op is, mag ik wel een nieuwe van mezelf. Qua make-up heb ik bijna alles van BE, vind het een heel fijn merk. Het shirt, spijkerjasje en de jeans zou ik ook graag aan mijn herfstgarderobe willen toevoegen.

Heb jij al nieuwe herfstitems? Wat vind jij van mijn wishlist?10 opmerkingen:

 1. Leuke wishlist! Ik wil ook zo graag een handshirt, maar niet perse van acdc. Misschien dat ik er een zelf ga maken!
  En wat een prachtig tasje, zo leuk is die <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yay, dat palet heb ik van de week gekocht, super fijn in gebruik!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie whishlist.
  de lang denim en de jeans zijn het mooieste.
  mvg debby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ga morgen tijdens de Glamour Day nieuwe herfst items inkopen :) De Furla tas vind ik erg mooi! Zo'n soort kleur tas staat ook nog op mijn eigen wishlist ~

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh, ik wil ook zo graag z'n letterlamp. Natuurlijk wel een A, maar telkens als ik hem zie twijfel ik toch om hem mee te nemen. Die komt zeker op mijn wensen lijstje voor kerst of sinterklaas.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik twijfelde ook erg lang. Ga hem ook vragen voor Sinterklaas ofzo :D

   Verwijderen
 6. Dat palette van BE Creative heb ik, is een heeel fijn palette. Leuke lijstt :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.