21 september 2016

Outfit / Hello, can we leave now?


Een aantal weken geleden heb ik flink geshopt in Eindhoven. Ik ging langs bij onder andere Pull&Bear, Bershka en Costes. Daarvan heb ik destijds een grote shoplog geplaatst (klik hier). Met al deze nieuwe items moeten natuurlijk outfitfoto's worden gemaakt. Er staan al twee looks online met mijn nieuwe aanwinsten, vandaag een derde. Weer in mijn favoriete stijl: stoer en chique gecombineerd. Kijk je mee?


T-shirt, BERSHKA | Broek, PULL&BEAR | Laarzen, SACHA | Tasje, COSTES | Horloge, ZINZI | Armbanden, BRANDFIELD



Alles in deze outfit is nieuw. Ik was echt al maanden op zoek naar een normale, witte broek. Eentje die niet doorschijnt en die iets high waist is. Uiteindelijk vond ik hem bij de Pull&Bear. Ik ben er heel erg blij mee! Hij zit erg stretchy en qua lente is 'ie ook perfect!


Het shirt en de biker boots maken de outfit was edgy, maar de witte broek, het tasje en accessoires hebben een chiquere uitstraling. De combinatie van deze twee vind ik te gek. Rockshirts zijn weer helemaal hot en ik vind het erg leuk om dit te combineren met iets netters. 



Hoe leuk zijn deze boots? In het artikel van afgelopen maandag (klik hier) vertelde ik al uitgebreid over mijn nieuwe laarzen van Sacha. De biker boots zitten heerlijk en staan heel erg leuk! Nu draag ik ze onder een witte broek, maar binnenkort ga ik ze combineren met een tutu rok. Ben je benieuwd? Houd Loïs' Blog in de gaten! Ben je zelf nog opzoek naar enkellaarsjes of andere schoenen? Met de code 'lois blog' ontvang je 15% korting op je aankoop!

Wat vind jij van deze look?

9 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.