17 september 2015

Sacha shoes + winactie


Nog een aantal dagen en dan is het officieel herfst. Nu ben ik niet zo'n herfsttype, maar het heeft zo zijn charmes: warme chocolademelk, dagenlang series kijken, dikke truien én mijn zomerschoenen maken plaats voor enkellaarsjes. Deze prachtige enkellaarsjes zijn van Sacha en ik ben er zo blij mee. Ze leken mij eerst erg hoog, maar dat valt allemaal wel mee en ik kan er prima oplopen. Ik twijfelde heel erg tussen de kleur, want Sacha biedt ze ook in het cognac aan. Uiteindelijk is het toch het grijze paar geworden en wat vind ik ze mooi!

Maar er is meer: in samenwerking met Sacha mag ik aan jullie één paar schoenen weggeven! Dus als je nog opzoek bent naar een enkellaarsjes, sneakers of pumps, dit is je kans! Om mee te doen, ga je naar deze site en vul je enkele gegevens in. Meedoen kan tot en met 1 oktober 2015. Succes!


Wat vinden jullie van mijn nieuwe enkellaarsjes van Sacha?

8 opmerkingen:

 1. Wauw! Wat een supermooie laarsjes zeg!! Ik wil zeker kans maken, want je weet maar nooit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaaf, I'm in! Je laarsjes zijn echt super pretty<3
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah ik vind deze echt zo geweldig mooi! Precies iets wat ik zoek voor onder een jurkje ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn zo pretty! I'm in! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi Loïs! Ik doe mee :-)

  Kusjes Martine.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw mooie laarsjes! Helaas doe ik niet mee ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een te gekke laarsjes zeg!
  En natuurlijk doe ik mee met de winactie!
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.