15 september 2015

All-black


Eindelijk weer even een outfit! Heel leuk dat de scholen weer begonnen zijn, maar het bloggen lijdt er wel onder. Ook ben ik bezig met wat veranderingen op mijn blog. Misschien dat ik er heel eventjes tussen uit ga en terug kom met een nieuw uiterlijk, maar daar ben ik nog niet over uit. In ieder geval, de outfit. Helemaal zwart, want dat kan weer helemaal dit seizoen. Kijk je mee?Ik draag mijn nieuwe t-shirt van Vero Moda. De achterkant valt wat langer en heeft een cool detail! Dit is echt de eyecatcher van mijn outfit. Zo zie je maar weer dat zwart helemaal niet saai hoeft te zijn ;)

Shirt, VERO MODA | Broek, VERO MODA | Schoenen, PRIMARK | Croptop, H&M 

Ik maakte deze foto's met Janne, wat nog een hele klus was, omdat het steeds regende. Verder heeft Janne nog wat portret foto's van mij gemaakt, die ik snel met jullie zal delen. 

Wat vinden jullie van een all-black outfit?


8 opmerkingen:

 1. De achterkant van dat shirt is echt tof! Ben blij dat het weer weer is voor All Black-outfits, my favourites ;) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zwart staat je heel mooi!! Leuke outfit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou ook van all black outfits! Deze staat je heel leuk, vooral de achterkant van het shirt vind ik een leuk detail.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Black is always a good idea! Supermooie outfit, dat shirt is echt zo tof!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Was gezellig! Je shirtje is zo leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zwart kan altijd!:) en deze outfit is bijzonder door het tshirt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een toffe achterkant heeft dat shirtje! X

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.