04 april 2015

Favourite fashion items


Pfff, de derde tentamen week komt er weer aan. Gelukkig heb ik maar twee tentamens, dus dat gaat helemaal goed komen, maar toch heb ik het best wel druk. Een paar honderd woordjes van Engels leren, gaat er niet zomaar in. Verder heb ik volgende week weer een paar events. Is april echt zo'n evenementen maand, haha? Ik heb er in ieder geval zin in. Voor nu heb ik mijn favoriete fashion items van dit moment. Ik heb nieuwe sneakers, dus die staan zeker heel hoog. Maar ook een ketting die ik een paar jaar geleden heb gekocht, heb ik weer gevonden. Kijk je mee?Mijn nieuwe Adidasjes! Ik heb gekozen voor de witte Superstars. Past overal bij en leuk voor de zomer. (Mijn zusje heeft die met zwarte strepen, dus die mocht ik niet meer kopen...) Ik ben hier echt super blij mee!


Deze croptop van Vanilia kocht ik al in december, maar het was vaak te koud om hem te dragen. Nog even een paar sit-ups doen en ik ben er helemaal klaar voor!


Toen ik de Blogger Battle van Follow Fashion won, mocht ik iets uit de shop kiezen. Ik kreeg deze thuis gestuurd en dat vond ik heel leuk. Hij is ook wat meer voor de zomer, omdat 'ie van die grote armsgaten heeft, haha. Ik heb hem een keer met uitgaan gedragen en toen combineerde ik hem gewoon met een zwarte beha en een leren broek. 


Dit jurkje heb ik ook al een keer laten zien in een shoplog. Hij komt van de Zara en ook dit jurkje heb ik pas één keer aangehad. Hij is best wel heel kort, haha, dus ik moet nog even kijken waar ik hem het beste mee kan combineren. Hebben jullie tips?


Spijkerjasje gaat nooit out of style. Deze is ook afkomstig van de Zara en zit super lekker. Zeker een van mijn favorieten!Dit is de ketting waar ik het al eerder over had. Deze had ik iets van 5 jaar geleden gekocht -vraag me niet waar, want dat weet ik niet meer- en van de week vond ik hem weer. Ik heb hem laatst weer een keer gedragen en ik begon hem weer leuk te vinden. 


Als laatste deze hoed, die je ook al in een outfitpost kon spotten. Hij is van de H&M en ik weet zeker dat ik hem aankomend seizoen veel ga dragen. 

Wat is jullie favoriete item van dit moment?

27 opmerkingen:

 1. Aaaah die crop top, so pretty! Wil ik ook <33

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een onwijs leuke spulletjes! Ik wil ook nieuwe kleren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, dat bad girls shirt! De ketting vind ik ook erg mooi :) Succes met je tentamens!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te zien! Mooie items ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke favourites! Die crop top is zo leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super leuke sneakers! Ik ben zelf ook van plan om witte sneakers te gaan kopen voor deze zomer. Alleen even hopen dat ik ze hier in Parijs schoon kan houden! :p Fijn weekend! X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die croptop is echt super mooi! Leuke items allemaal <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeh wat een leuke items! Ik zou het jurkje (nu nog) combineren met een dikke panty. Misschien een zwarte boxer erover heen doen (over de panty haha) zodat mensen niet dingen gaan zien die ze niet horen te zien..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toen ik hem aanhad, had ik er een dunne panty onder. Een dikkere of een maillot is misschien wat beter inderdaad.

   Verwijderen
 9. Wat een mooie items! :) Mijn favoriet is, zoals bij jou, een spijkerjasje dat ik onlangs heb gekregen uit New Look maar ook mijn hoed van Stradivarius en een lila tuniek uit New Look :) Lekkere zomerse stuks en ik kan niet wachten tot het wat warmer wordt om ze vaker te dragen! :) Liefs! x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De top van Vanilia en de jurk van Zara zijn prachtig! Echt mooie items :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Toffe items allemaal! Dat jurkje van Zara is inderdaad heel mooi, met een legging eronder kan het nog wel misschien? Je sneakers zijn supergaaf!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 12. je schoenen zijn leuk! mooi al dat wit ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh fijne favorieten! Je spijkerjasje is heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oeh, I like, vooral je top van FollowFashion en je adidasjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooie items. Zulke schoenen heb ik ook. Het topje van Vanilio vind ik ook heel cool!
  xo.
  FROM HATS TO HEELS
  www.fromhatstoheels.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hele leuke items! Je schoenen vind ik heel tof, ik wil ze zelf graag met rode strepen. En inderdaad, spijkerjasjes blijven altijd leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oh ik wil de superstars echt.. Alleen kan ik nergens mijn maat vinden): leuke spullen!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een mooie dingen allemaal! ik vind die hoed en het spijkerjasje zoo mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Toffe items!! Je sneakers & crop top van Vanilia zijn mijn favorieten :) :)

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik vind het stuk voor stuk mooie items! De ketting, sneakers en cropped top zijn mijn favorietjes! X

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Je schoenen zijn echt ontzettend gaaf. Ik heb zelf de Stan Smiths, maar over die van jou zat ik ook nog te twijfelen. Heel veel succes met je tentamens!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Echt leuke items die je laat zien! Vooral de hoed vind ik gewaagd - ik zou het zelf niet durven dragen haha - maar staat super leuk als je het met zelfvertrouwen draagt :-) liefs!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.