29 maart 2015

Zara Home Lookbook SS15


Ik vind interieur fantastisch. Ik hou van rust, opgeruimd, licht, strak en modern. Met wat extra, opvallende items maak ik mijn interieur wat speels. Ik woon nu nog bij mijn ouders, maar ik fantaseer vaak over mijn droomhuis later. Ik kijk vaak in tijdschriften of lookbooks voor inspiratie. Vandaag deel ik met jullie de nieuwe lente zomer lookbook van Zara Home. Ze shoot vond plaatst op een super mooie locatie. Kijken jullie mee?Welke interieur stijl heb jij?

17 opmerkingen:

 1. Oh wauw, wat een prachtige Lookbook van Zara!
  Ik hou heel erg van wit met een beetje een industrieel stijltje.
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige locaties met prachtige spullen! De kussens zijn erg mooi.
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ziet er goed uit! mooie afbeeldingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah ik ben gek op deze interieur inspiratie. Heerlijk! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ugh, wauw, zo mooi allemaal. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig dit! geeft me een heel huiselijk warm gevoel

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke plaatjes! Ik herken wat je schrijft, ik woon ook nog bij mijn moeder thuis, maar vind het heerlijk om lekker met interieur bezig te zijn en samen met mams te kijken voor leuke woondecoratie. Ons interieur is vooral met brocante items, tekstbordjes en bruine/crème-achtige kleuren. Leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Mijn stijl is vooral licht, rustig en overzichtelijk. Mijn kamer ziet er anders uit dan bijvoorbeeld de woonkamer. Mijn kamer is wit/grijs/roze. Vooral wit met roze, maar ik heb een zilver/grijze muur.

   Verwijderen
 8. Prachtige foto's! Ik woon ook bij mijn ouders en kan nu dus nog niet heel veel met interieur bezig, maar ga de aankomende zomervakantie wel heel veel aan mijn kamer veranderen! Vind het altijd zo leuk om daar een beetje mee te spelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauwww. Echt een prachtig lookbook. Ik krijg echt zin om op vakantie te gaan, of gewoon mijn eigen huis geheel opnieuw in te richten naar de zomer haha ;-)
  xo.
  FROM HATS TO HEELS
  www.fromhatstoheels.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zulke mooie foto's!
  Echt een leuke post vol inspiratie!
  belle-fin.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh wauw, het is echt prachtig!
  Vind de zara home stijl altijd ook heel leuk :)
  Maar deze locatie is zo mooi en goed gekozen, het geeft echt een hele leuke sfeer.

  Liefs,
  Didem.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, het ziet er stijlvol uit! Love it!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.