25 maart 2015

Provocalips Rimmel London 'Kiss me you fool'


Zaterdag ontving ik deze twee nieuwe lipproducten van Rimmel London, in samenwerking met VeraCamilla.nl. De Provocalips is een exclusief lipproduct dat in twee stappen voor onweerstaanbare 'kiss proof' lippen zorgt met een kleur die de hele dag te zien is. Vandaag review ik alvast een van deze twee prachtkleurtjes, namelijk nummer 500 'Kiss me you fool'. Het is echt een aanrader! Bekijk snelde review.De collectie bestaat uit 6 verschillende kleuren. Het kleurtje die ik vandaag test, is rood/roze. Helemaal mijn ding. Het leuke aan dit lipproduct is, dat het lijkt alsof het een lipgloss is, maar het is geeft een effect met een lipstick. Het verbaasde me enorm. Wat een kleur kwam er van dat sponsje af zeg! 


De eerste stap: breng een laag van de kleur aan op je lippen. Dit moet je ongeveer 60 seconden op laten drogen. Zorg ervoor dat je lippen elkaar niet aanraken. Dat ziet er op zich wel een beetje raar uit, haha...


 Na die ene minuut breng je glanzende laag over je lippen als finish. Het voelt helemaal niet aan als een lipgloss, maar echt als een lipstick. Zo grappig!

Voor: geen lipproducten op.

Na: Provocalips op.
Het eindresultaat is mega! De kleur is zo helder en de pigment is super. En dan nu de test. Geeft de lippenstift af. Nee! Helemaal niet. Dit is zo bijzonder. De lipstick laat, zoals ze al zeiden, helemaal geen sporen achter. Niet op de huid, niet op een papiertje, niet op een glas, geweldig! Mijn lippen drogen helemaal niet uit, maar voelen heerlijk zacht aan. Het vermindert zelfs mijn velletjes. Ik ben  positief verrast door deze lipstick. De kleur vind ik chique en hij bleef heel lang zitten. Zelfs na het avondeten zag ik geen verschil. Na het douchen zat het -ja, echt waar, er nog steeds op. Met make-up remover heb ik het toen verwijderd (wat overigens wél goed lukt). Ik vind het een topproduct!

Hebben jullie al kennisgemaakt met deze Provocalips?

9 opmerkingen:

 1. Ik heb me zo verbaasd over deze lipproducten! De dag nadat ik het aanbracht zat het er serieus nog steeds op, echt een wonder! <33

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, heb ik ook! Heb ze gisteren getest en 's avonds na het douchen met make-up remover geprobeerd te verwijderen. Er zitten nu nog steeds restjes op mijn lippen, haha..

   Verwijderen
 2. Mmmm ik moet dit toch echt eens gaan proberen, het klinkt zo goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je deze producten mocht testen voor de site van Vera! Het lijkt mij een heel erg fijn product! Ik ga er zeker even naar kijken in de winkel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze kleur staat je echt heel erg mooi <3 Fijn dat hij je zo goed bevalt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O ik wil deze zo graag proberen de review zijn allemaal geweldig en het ziet er (ook bij jou) weer super mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg mooi kleurtje! Hij staat je mooi. En wat heb je prachtig haar.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw klinkt als een fantastisch product! :) Het is een heel erg mooi kleurtje. Ik gebruik graag Rimmel producten dus ik ga zeker eens kijken bij de drogerij of ik deze kan vinden :) Dank je voor de review! Liefs! x

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.