23 maart 2015

NEW | Costes, H&M, Vero Moda, Levi's & Rimmel

http://www.loisblog.com/2015/03/new-costes-h-vero-moda-levis-rimmel.html

Afgelopen week was leuk, want ik ging shoppen. Samen met Eefje waagde ik een poging om in Arnhem te komen. Het regende heel hard toen ik op de fiets zat, maar we hadden het er voor over. In de stad aangekomen, liepen we door een heerlijk zonnetje. Ik Arnhem slaagde ik heel goed, maar afgelopen week kreeg ik maar liefst twee pakketjes binnen. Ik ben namelijk insider van VeraCamilla.nl en mag twee producten testen. Ook had ik een T-shirt gewonnen van Levi's. Benieuwd? Kijk dan snel verder. 
Afgelopen week plaatste ik al een artikel over mijn 6 favoriete items van Costes Fashion. Daar stond dit shirt ook bij. En ja, ik heb hem meteen gekocht! Hij is zo stoer en die franjes zijn helemaal in. Het shirt kost 35.00 Euro


 Bij de H&M viel mijn oog op dit basic item. Deze croptop is ideaal voor de zomer, maar ook leuk om te combineren met een tartanblouse in de lente. 4.95 Euro. 

Ik had nog een giftcard van de Vero Moda en daar maakte ik zaterdag even gebruik van. Zo'n hemdje vind ik heel leuk om te dragen bij bijvoorbeeld een blazer. Zo is het net wat specialer dan een normaal zwart hemdje. 6.95 Euro


In het maart nummer van Cosmopolitan stond een oproep om je verhaal in te sturen over zelfvertrouwen. De mooiste verhalen kwamen op de site en kregen dit T-shirt van Levi's. Ik waagde een poging en mijn verhaal werd uitgekozen! Wil je mijn verhaal lezen? Ga dan naar deze site. Zaterdag kreeg ik het T-shirt binnen. Super leuk!


Mijn twee pakketje was van VeraCamilla.nl. Ik ben namelijk uitgekozen als insider en mag deze twee lipproducten van Rimmel London gaan testen. Binnenkort verschijnt er dus weer een beautyartikel. Ik ben heel erg benieuwd naar de kleur, ze zien er in ieder geval heel mooi uit. 

Wat vinden jullie van mijn nieuwe items? 

16 opmerkingen:

 1. Leuke shoplog, ik heb ook zin om te shoppen haha! En je hebt leuke dingen ontvangen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Hij stond al bij mijn favorieten! Ben er zo blij mee!

   Verwijderen
 3. Oh wauw, die croptop vind ik heel leuk en het shirt met de franjes. WAAUW <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw wat veel leuke items!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De kledingstukken die je hebt gekocht zijn echt ongelooflijk leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke items! Dat shirt is zo gaaf!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nais Lois! Leuke aankopen. Ben benieuwd naar Rimmel.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke items! Vooral het eerste shirt vind ik echt ontzettend gaaf. Ik denk dat ik hem zelf ook ga bestellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind Costes echt zó'n leuke winkel!! :) Ben blij dat er eentje zit in mijn studentenstadje :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.