24 februari 2015

Shoplog H&M, Zara en Primark


Shoplogs zijn leuk om te kijken, maar nog leuker om te maken. Het betekent namelijk dat je mag gaan shoppen. Twee weken geleden was ik in Arnhem, vorige week in Nijmegen en afgelopen weekend in Den Bosch. (Wat overigens heel leuk was, omdat ik met vriendinnen ging shoppen. Daarna gingen we stappen in Eindhoven en dat was heel gezellig!) 
Drie steden waar ik allemaal leuke items wist te scoren. Onder andere bij de Zara, H&M en Primark. Kijk je mee?


We beginnen met mijn aankoopjes uit Arnhem. Bij de H&M kocht ik deze super mooie rok. Zoals jullie misschien weten, kocht ik in december ook al een kokerrok bij de Vanilia. Toen ik hem aan wilde doen, vond ik hem toch iets te chique en ik bracht hem weer terug. Maar ik wilde zo graag een kokerrok. Ik kon alleen nergens de perfecte vinden. De ene had weer een raar patroon en de andere was weer te dun. Uiteindelijk kwam ik deze rok tegen bij de H&M in Arnhem en nam hem mee voor 14.95 euro. Ik ben er super blij mee! 


Dan kocht ik in Nijmegen deze sportbeha bij de Primark. Gewoon omdat ik er eentje wilde en omdat hij mooi is. Hij kostte 5 euro. 


In Den Bosch kon ik helemaal niet slagen tot dat we de laatste winkel in gingen. Dit jurkje had ik al in gedachten, omdat ik toen ik in Arnhem was deze ook al aan had gepast, alleen was de maat niet goed. In Den Bosch hadden ze wel de juiste maat en ik nam dit jurkje/tuniekje mee bij de Zara voor 17.95 euro. 


Dit shirt komt ook van de Zara. Het is een echt IT-shirt en is makkelijk te combineren, bijvoorbeeld met mijn nieuwe kokerrok. Het shirt kostte 14.95 euro.

Verder kocht ik in Arnhem ook nog een sportlegging bij de Primark en een zwart/wit gestreept t-shirt bij de H&M. Dit vond ik vrij basic om te laten zien, dus vandaar dat ik daar geen foto's van heb. 
Op dit moment heb ik zo weinig tijd om te bloggen (misschien dat jullie het gemerkt hebben) en het weer zit ook niet echt mee als ik tijd heb (om outfitfoto's te maken), maar ik beloof dat er binnenkort een hoop nieuwe artikelen online komen te staan. 

Wat vinden jullie van mijn nieuwe aanwinsten?

28 opmerkingen:

 1. De kokerrok en het jurkje vind ik allebei echt ongelooflijk leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk geshopt! Streepjes zijn zo leuk fijn dat het jurkje toch in de goede maat hebt gevonden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke dingen heb je weer gekocht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke items! Dat jurkje van de Zara is erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zijn heel leuk, dat jurkje vind ik heel mooi :)

  Liefs
  Didem.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat jurkje van de Zara is prachtig!!!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke aanwinsten, vind dat jurkje van de Zara erg leuk ;)

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zoals iedereen zegt: het jurkje is super, haha!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, je hebt super mooie items gekocht. Ja inderdaad, dat jurkje is prachtig ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Aaah, die kokerrok van H&M staat al zolang op mijn wishlist! Hele gave aankoopjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Aaah, die kokerrok van H&M staat al zolang op mijn wishlist! Hele gave aankoopjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben benieuwd of de bh van Primark een beetje goed is om te sporten..
  Ziet er namelijk erg mooi uit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke aankoopjes, vooral het jurkje en de rok vind ik erg pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke aankopen! Dat jurkje is schattig.

  XX www.laurenlouvaine.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb precies dezelfde kokerrok van H&M en ben er ook helemaal gelukkig mee! Superleuke aankoopjes heb je gedaan! x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dat shirt van Zara is echt super leuk! Ik heb zelf een no buy periode, dus shoplogs zijn nu echt killing om te zien voor mij ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik geloof dat ik ook zo'n kokerrokje heb uit de H&M. Weet je welke sportbeha's ik echt super zitten vind? Die van de Hunkemöller. Ik draag ze om te werken, omdat ik daar nogal moet sleuren met gewichten, en ze zitten echt comfy!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind het jurkje van de Zara echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuke aankopen! Ik heb die sportbeha ook gekocht overlaatst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik vind het super leuke items! Zoiets zou ik ook dragen!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.