31 januari 2015

Shoplog Sale (Costes en Zara)


Gisteren maakte ik mijn laatste tentamen. Ik was zo blij toen ik daarna het lokaal uit ging. Niet alleen omdat mijn twee weken lang durende tentamenweek afgelopen was, maar ook omdat ik ging shoppen met Marlies. We hadden hier zo lang opgewacht. Beiden wilden we iets scoren in de sale, maar omdat die al een tijdje aan de gang was, dachten we dat er niet veel meer zou zijn. Bij de eerste twee winkels kon ik al niks vinden, tot we bij de Zara kwamen. Ook kocht ik nog wat bij de Costes. Benieuwd wat ik uit de sale heb gevist? Kijk snel verder. 

Deze mega, grote, oversized sweater nam ik mee bij de Zara. Dit was de laatste en hij was er alleen in maat M. Er zat geen prijskaartje aan, maar ik vond hem zo leuk dat ik hem toch even ging passen. Hij-was-groot. Heel groot. Het kon net zo goed een jurk zijn. Ondanks dat, stond ie wel heel grappig. Op een leuke manier dan. Ik zag me er wel in lopen en vroeg naar de prijs. De achterkant heeft precies hetzelfde print als de voorkant, alleen dan in spiegelbeeld. 5.99 (geen geld). Voordat we naar de stad gingen, had ik natuurlijk al wat research gedaan. Bij The Sting zag ik een leuk gilet van het merk Costes. Bij The Sting zag ik hem niet hangen, maar toen we bij Costes waren, was hij er wel. Helaas zag hij er heel anders uit dan ik gehoopt had. Wel kwam ik dit simpele shirt tegen met leren details op de schouders. Gewoon een basic item. Dit had ik echt nodig, want ik heb helemaal geen shirts met lange mouwen. Ik draag altijd een korte mouwen t-shirt met een jasje/vest erover heen. Dit moest ik dus meenemen. €12.95 

Zoals je ziet heb ik maar twee dingen gekocht. Toch ben ik er heel erg blij mee. Er komen snel outfitfoto's met deze nieuwe items online. 

Wat vinden jullie van deze items? Heb je zelf nog iets uit de sale kunnen vinden?

19 opmerkingen:

 1. Leuke oversized sweater heb je gekocht. Ik hou wel van wat oversized :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke items! Ik heb die trui van Costes zelf ook gescoord in de sale, ben er super blij mee (: Hij lijkt dun, maar hij is heerlijk warm!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke items zeg, die sweater is echt grappig!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ondanks dat het maar twee dingen zijn: ze zijn wel heel leuk! Als het goed is maak ik vrijdag mijn laatste tentamen ooit en dan ga ik ook meteen shoppen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke items! Die leren details op de grijze trui van de costes maken hem net een tikkie specialer!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke prijzen! Daar worden de items nog leuker van ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Score! Twee hele mooie sweaters voor geen geld.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke items! De Costes is echt een leuke winkel!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuke truien, vooral die grijze!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Love them all!
  Superleuke items gescoord weer!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind je sweater erg leuk! En agh, oversized is niks mis mee toch?:) XO

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een fijne sweaters! X Laura www.mixtfashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. die trui van de sting vind ik echt vet! supergoedkoop ook allebei :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke items! Die van de Sting is gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.